Επιστολή σε Αλαφούζο : «Aναλαμβάνουμε τα χρέη, μην πουλήσετε περιουσιακό στοιχείο»

Επιστολή σε Αλαφούζο : «Aναλαμβάνουμε τα χρέη, μην πουλήσετε περιουσιακό στοιχείο»

Ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίζεται θετικός απέναντι σε όλους τους όρους που έθεσαν μέσω τις επιστολής τους οι ξένοι επενδυτές και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Εντολή σε στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να «παγώσουν» συζητήσεις για αποχωρήσεις παικτών. Στην επιστολή που έστειλαν οι ξένοι επενδυτές και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προς τον Γιάννη Αλαφούζο οι όροι είναι ξεκάθαροι. 1. […]

Ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίζεται θετικός απέναντι σε όλους τους όρους που έθεσαν μέσω τις επιστολής τους οι ξένοι επενδυτές και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Εντολή σε στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να «παγώσουν» συζητήσεις για αποχωρήσεις παικτών.

Στην επιστολή που έστειλαν οι ξένοι επενδυτές και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προς τον Γιάννη Αλαφούζο οι όροι είναι ξεκάθαροι.

1. Η κοινοπραξία θα αγοράσει ό,τι έχει σχέση με τον Παναθηναϊκό, δηλαδή το όνομα, το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, τα πάντα.

2. Ο αγοραστής θα αναλάβει τις οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ μείον κάποια συμφωνηθέντα χρέη.

3. Η τιμή θα συμφωνηθεί μεταξύ των δύο παραγόντων.

4. Προϋποθέσεις: α. Θα πραγματοποιηθεί έλεγχος στα οικονομικά της ΠΑΕ. β. Οι μέτοχοι θα εγγυηθούν ότι τα στοιχεία που παραδόθηκαν προς έλεγχο είναι ακριβή. γ. Η τελική πρόταση να περάσει από το Δ.Σ. των αγοραστών. δ. Να έχουν ολοκληρωθεί οι άδειες όλων των υπό συζήτηση θεμάτων για το project του ΟΑΚΑ. ε. Ο αγοραστής θα ετοιμάσει μία πρώτη ενδεικτική συμφωνία δύο εβδομάδες αφότου υπογραφεί από τον Γιάννη Αλαφούζο η αποδοχή των όρων της επιστολής.

Τι λέει ο Γιάννης Αλαφούζος για όλα αυτά; Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τη μέρα που προέκυψε το ενδιαφέρον επί της ουσίας… ανυπομονεί για να πάρει πιο επίσημη μορφή. Και τώρα που αυτή η επίσημη μορφή εμφανίζεται, είναι θετικός σε όλους τους όρους που έχουν τεθεί.

Άλλωστε, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους πως θέλει να αποχωρήσει… χθες από τον Παναθηναϊκό και οι προϋποθέσεις που θέτει το «team Γιαννακόπουλου» είναι αποδεκτές από τη μεριά του «Mr ΣΚΑΪ».

Μάλιστα, πληροφορίες που έχει to10.gr αναφέρουν πως εδώ και λίγες μέρες ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δώσει εντολή στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να «παγώσουν» οποιαδήποτε κουβέντα έχουν ανοίξει για πώληση παικτών ή ακόμα και για αποχωρήσεις. Για παράδειγμα, πιθανή πρόταση για τον Δημήτρη Κουρμπέλη δεν πρόκειται να γίνει δεκτή από τον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή, ενώ και ατζέντηδες ποδοσφαιριστών που βρίσκονταν σε συζητήσεις για αποχώρηση το καλοκαίρι (όπως ο Λουτσιάνο) ενημερώθηκαν πως «παγώνει» οποιαδήποτε κουβέντα, καθώς η ΠΑΕ βρίσκεται σε διαδικασία διεργασιών για την επόμενη μέρα.

Καταλαβαίνει κανείς πως πλέον το θέμα μπαίνει στην τελική του ευθεία. Και εκείνη η ατάκα κυβερνητικού εκπροσώπου πως οι φίλοι του Παναθηναϊκού πρέπει να κάνουν χαρούμενοι Πάσχα έρχεται όλο και πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ