Παναθηναϊκός : Έρχονται προσφυγές από Χίλιεμαρκ, Σάντσεθ

Παναθηναϊκός : Έρχονται προσφυγές από Χίλιεμαρκ, Σάντσεθ

Η διοίκηση κάνει ό,τι μπορεί για να μην πάρει άδεια ο Παναθηναϊκός.

Ο εξευτελισμός του Παναθηναϊκού δεν έχει τελειωμό. Ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ με δηλώσεις του
στη Σουηδία (https://www.fotbollskanalen.se/sverige/hiljemark-i-tvist-med-panathinaikos—vill-ha-sina-pengar-det-fattas-en-del/) υποστήριξε ότι έχει αρκετά χρήματα να παίρνει από τον Παναθηναϊκό και άφησε, μάλιστα, ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί δικαστικά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι του οφείλονται τουλάχιστον 100.000 ευρώ.

«Η κατάσταση έγινε δύσκολη όταν ο πρόεδρος έφυγε. Τα χρήματα εξαφανίστηκαν. Όχι, δεν τα έχω πάρει όλα τα οφειλόμενα. Χρειάζονται ακόμα αρκετά», είπε αρχικά ο Χίλιεμαρκ κι όταν ρωτήθηκε αν θα κάνει προσφυγή, όπως έπραξε δύο φορές ο Χουλτ, απάντησε: «Αυτά τα ζητήματα που είναι στο τραπέζι, τα χειρίζεται ο εκπρόσωπός μου. Το αν θα τα πάρω τώρα ή αργότερα δεν έχει αποφασιστεί. Οι άνθρωποι μου πάντως είναι άναυδοι με όσα συμβαίνουν. Έγιναν πολλά εκτός πλάνου και γύρω από το κλαμπ, που μπορούσαν να επηρεάσουν. Υπήρχαν αναταραχές».

Ο Σέρχιο Σάντσεθ, παράλληλα, είναι μεγάλο αγκάθι. Διότι με την εφορία του οφείλονται 840.000 ευρώ. Δέκα μέρες πριν λήξει η προθεσμία για κατάθεση φακέλου, ούτε με τον Ισπανό στόπερ έχει βρεθεί λύση και είναι πλέον θέμα ημερών να προσφύγει είτε στη ΦΙΦΑ είτε στην επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ