Τσέκαρε αστεράκια Ατρόμητου και Πανιωνίου ο Οριέ

Τσέκαρε αστεράκια Ατρόμητου και Πανιωνίου ο Οριέ

Ο βοηθός του Νταμίρ Κάναντι, Ερικ Οριέ, παρακολούθησε την αναμέτρηση των ομάδων Κ-16 Ατρόμητου και Πανιωνίου και εντυπωσιάστηκε!

Την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά ταλέντα που αγωνίζονται στον Ατρόμητο και τον Πανιώνιο είχε ο Ερικ Οριέ. Ο βοηθός του προπονητή της ομάδας του Περιστερίου, Νταμίρ Κάναντι, βρέθηκε στο «Νταμάρι» στο Περιστέρι, όπου και παρακολούθησε την αναμέτρηση των ομάδων Κ-16 του Ατρόμητου και του Πανιωνίου.

Ο Ολλανδός προπονητής δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες, αλλά και για το επίπεδο των μικρών. Μάλιστα, μετά το τέλος της αναμέτρησης εμφανίστηκε «εντυπωσιασμένος από το επίπεδο ποδοσφαίρου που παίζουν οι ομάδες. Αν και παιδιά μόλις 15-16 ετών, αποδίδουν σπουδαίο ποδόσφαιρο. Υπάρχει πολύ ταλέντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είδα πολλά παιδιά ταλαντούχα που μπορούν να πάνε μπροστά».

Επίσης, αν και η αναμέτρηση βρήκε νικητή τον Πανιώνιο με 2-0, ο Οριέ συνεχάρη και τους δύο προπονητές, τον Βαγγέλη Σάμιου του Ατρόμητου και τον Χρήστο Κώτση του Πανιωνίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ