Πιέζει για την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος η Nova

Πιέζει για την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος η Nova

Μέσω επιστολής της, η NOVA αιτήθηκε την άμεση συνάντηση της με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, μετά την άρνηση της Super League να αναλάβει πρωτοβουλίες και δεσμεύσεις για την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Η Superleague με επιστολή- απάντηση προς το συνδρομητικό κανάλι απέφυγε να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν και τόνισε ότι για την αναβολή του πρωταθλήματος «…η Super League δεν έχει καμία ευθύνη ή αρμοδιότητα…» και ότι όσα έλαβαν χώρα στο ντέρμπι Δικεφάλων «…ανέκαθεν δυστυχώς συμβαίνουν στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού (και όχι μόνο του ποδοσφαίρου)». Μάλιστα ως αποκλειστικό υπεύθυνο για τη διακοπή του πρωταθλήματος κατέδειξε τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Η απόφαση του αρμόδιου υπουργού για διακοπή του πρωταθλήματος επηρεάζει όλα τα έσοδα της αγοράς του ποδοσφαίρου και κατά συνέπεια και εκείνα της συνδρομητικής πλατφόρμας καθώς και των ομάδων της Superleague.

Μάλιστα αν υπολογίσει κανείς τα συμφωνηθέντα των δύο πλευρών, συνειδητοποιεί ότι σε περίπτωση που το πρωτάθλημα ξεκινήσει μετά το Πάσχα τότε οι ρήτρες μπορεί να φτάσουν ακόμα και τα τρία εκατομμύρια ευρώ, καθώς η σύμβαση της NOVA με την διοργανώτρια αρχή προβλέπει ρήτρες περίπου 1,5 εκατ. € για κάθε αγωνιστική που αναβάλλεται!

Ως εκ τούτου η συνδρομιτική πλατφόρμα επιδιώκει την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος και σκοπεύει να έρθει σε επικοινωνία και με τον αρμόδιο υπουργό, καθώς όπως επισημαίνει η διοίκηση της SuperLeague έχει πλήρως ανεύθυνη στάση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ