Αρχηγοί των ομάδων της Σούπερ Λιγκ : «Αναγκαίο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

Αρχηγοί των ομάδων της Σούπερ Λιγκ : «Αναγκαίο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

Η διοίκηση του ΠΣΑΠ συναντήθηκε με τους αρχηγούς των ομάδων της Σούπερ Λιγκ τη Δευτέρα (19/3) και οι δύο πλευρές πήραν θέση για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συνάντηση με θέμα τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο είχε το Δ.Σ του ΠΣΑΠ με τους αρχηγούς των συλλόγων της Σούπερ Λιγκ.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην ανάγκη να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα, αλλά και να διαφυλαχθούν με κάθε τρόπο οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Π.Σ.Α.Π. και οι αρχηγοί των ποδοσφαιρικών ομάδων της Super League, σε έκτακτη προγραμματισμένη συνάντηση που είχαν σήμερα, στα γραφεία του Συνδέσμου, ασχολήθηκαν με όλες τις σοβαρές εξελίξεις που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κοινή διαπίστωση όλων ήταν η αναγκαιότητα της συνέχειας του πρωταθλήματος, η με κάθε τρόπο διαφύλαξη της προσωπικής, αθλητικής και επαγγελματικής υπόστασης του ποδοσφαιριστή, αλλά και η κατά προτεραιότητα κατανόηση από όλους ανεξαιρέτως τους εμπλεκόμενους στο ελληνικό ποδόσφαιρο της καταλυτικής συμβολής του ποδοσφαιριστή στην εξασφάλιση του παρόντος και του μέλλοντος του. Κατά τα λοιπά, όλοι οι συμμετέχοντες στη συνάντηση επιφυλάχθηκαν για τις επόμενες κινήσεις τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ