Ο Σαββίδης παίζει κρυφτό με τον Ζίβκοβιτς – Αλλά ο (ελεύθερος) Σέρβος κοιτάζει και αλλού…

Ο Σαββίδης παίζει κρυφτό με τον Ζίβκοβιτς – Αλλά ο (ελεύθερος) Σέρβος κοιτάζει και αλλού…

Γιατί ο Ιβάν Σαββίδης έχει στον «πάγο» τον Ζίβκοβιτς και γιατί λέει στους συνεργάτες του «με αυτό το θέμα ασχολούμαι μόνο εγώ».

Δεν πάνε πολλές ημέρες από τότε που οι Σέρβοι άνοιξαν θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του Αντριγια Ζίβκοβιτς με τον ΠΑΟΚ. Είναι, όμως, έτσι τα πράγματα; Είναι ο ΠΑΟΚ και ο Σέρβος εξτρέμ σε διαδικασία συζητήσεων για το νέο συμβόλαιο; Είναι τα πράγματα στον δρόμο της ολοκλήρωσης; Οχι. Και αυτό αποτελεί επιλογή του… Ιβάν Σαββίδη.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Ζίβκοβιτς ήθελε νέο συμβόλαιο από πέρυσι. Δεν ήθελε να γίνει χρήση του «+1» που υπήρχε στο συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο του Βορρά. Αλλά οι συζητήσεις δεν οδήγησαν πουθενά. Ετσι, ο Σέρβος εξτρέμ, που πήρε 500.000 € τον πρώτο χρόνο του στην Τούμπα, πήρε επιπλέον περίπου 150.000 €, όπως προβλεπόταν βάσει συμφωνίας και φέτος έχει συμβόλαιο που αγγίζει τις 700.000 € με τα μπόνους. Νούμερο που δεν τον ικανοποιεί. Και δεν έχει κρύψει ότι θέλει… αύξηση. Καθώς θεωρεί εαυτόν τον πιο σημαντικό παίκτη της ομάδας του, άρα, πρέπει να αμείβεται αναλόγως.

Τι κάνει ο ΠΑΟΚ για όλα αυτά; Ο ΠΑΟΚ τίποτε. Διότι η υπόθεση έχει περάσει αποκλειστικά στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη. Ο μεγαλομέτοχος έχει αναφέρει ότι θα ασχοληθεί προσωπικά ο ίδιος με την ανανέωση του Ζίβκοβιτς. Και έχει επιλέξει τη στρατηγική της… αναμονής και του «ψησίματος». Επί της ουσίας έως τώρα δεν έχει γίνει συζήτηση. Ο παίκτης θέλει, ο πατέρας/ατζέντης του, επίσης, αλλά ο Ιβάν κρατάει αποστάσεις προς το παρόν. Εχοντας, βέβαια, στείλει μήνυμα πως «θα γίνει ό,τι πρέπει». Κάποια στιγμή.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Ζίβκοβιτς δεν έχει πρόβλημα να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Θέλει να μείνει στη Θεσσαλονίκη, καθώς έχει βολευτεί, του αρέσει η πόλη, όλοι τον αντιμετωπίζουν θετικά και η ομάδα εξαρτάται από τον ίδιο, δίνοντάς του σημαντικό ρόλο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι του φτάνει. Θέλει όλα αυτά να συνδυαστούν και με ένα καλό κλειστό, τουλάχιστον 3ετές συμβόλαιο, που θα του εξασφαλίσει την ηρεμία και θα προσηλωθεί στο ποδόσφαιρο.

Δεν είναι μυστικό επίσης ότι η αγορά έχει κλειστά τα αφτιά της προς το παρόν. Ο πατέρας του χτύπησε πολλές πόρτες το καλοκαίρι μπας και βρει πρόταση για τον γιο του. Αλλά η αναζήτηση πήγε στράφι. Η πλευρά του ισχυρίζεται ανεπίσημα πως κάποιες σημαντικές ομάδες τον ήθελαν, αλλά δεν ήθελαν να περιμένουν τις διαδικασίες ακύρωσης του «+1» στο συμβόλαιό του. Αλλά είναι έτσι τα πράγματα;

Αυτό θα φανεί το επόμενο διάστημα. Καθώς εάν ο ΠΑΟΚ δεν έεχι ξεκαθαρίσει τη θέση του έως τα τέλη Δεκεμβρίου, ο Ζίβκοβιτς θα κοιτάξει ξανά και πιο έντονα την αγορά. Καθώς θέλει να βρει συμβόλαιο μίνιμουμ ενός εκατομμυρίου τον χρόνο. Και προς το παρόν στον ΠΑΟΚ δεν δείχνουν διάθεση να φτάσουν τόσο ψηλά. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα αφήσουν τον Ζίβκοβιτς να φύγει. Διότι όλοι στην Τούμπα υποστηρίζουν πως από τη στιγμή που ο Σαββίδης είπε ότι έχει αναλάβει ο ίδιος την υπόθεση, το θέμα θα λήξει. Θετικά. Προς το παρόν, όμως, δεν έχει καν ανοίξει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ