Εμμένει στο φύλλο αγώνα ο Κομίνης

Εμμένει στο φύλλο αγώνα ο Κομίνης

Δεν έκανε σοφότερο τον Καποδίστρια ο Κομινής στις απαντήσεις που του έστειλε με την συμπληρωματική του έκθεση αναφέροντας εκ νέου την εισβολή του ένοπλου Σαββίδη αλλά και την αδυναμία της ΑΕΚ να συνεχίσει το ματς μετά τα όσα είχαν συμβεί.

Η πολυαναμενόμενη συμπληρωματική έκθεση του Γιώργου Κομίνη για όλα όσα συνέβησαν στην Τούμπα με την διακοπή του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ δόθηκε στον αθλητικό δικαστή Καποδίστρια και από εκεί στις δύο ομάδες ώστε να ετοιμάσουν τα υπομνήματα τους.

Ο Κομίνης στις απαντήσεις που έστειλε στον Καποδίστρια δεν παίρνει ξανά ξεκάθαρη θέση για το ποια ομάδα ήταν υπαίτια για την διακοπή εμμένοντας στο φύλλο αγώνα.

Ο διαιτητής από την Θεσπρωτία δεν άλλαξε το παραμικρό απ’ όσα είχε αναφέρει στο φύλλο αγώνα. Στον Κομίνη τέθηκαν τρία ερωτήματα από τον Πρωτοδίκη Σπύρο Καποδίστρια με την σύμφωνη γνώμη και των δύο ομάδων, με σκοπό να διαλευκάνει την υπόθεση.

Ο ρέφερι αποφάσισε να απαντήσει χωρίς να… απαντήσει, παραπέμποντας στο φύλλο αγώνα, επαναλαμβάνοντας τα γεγονότα που είχε καταγράψει σε αυτό στα αποδυτήρια της Τούμπας. Αναφέρεται ξανά στην εισβολή του ένοπλου Σαββίδη, των ανδρών της προσωπικής του ασφάλειας και του Μίχελ που τον οδήγησε στην αποχώρηση προς τα αποδυτήρια ενώ συνάμα τονίζει ξανά πως ο Λυσάνδρου του μετέφερε την αδυναμία της ΑΕΚ να βγει στον αγωνιστικό χώρο εξαιτίας όσων είχαν συμβεί με τον Σαββίδη. Ο Κομίνης δεν χρησιμοποιεί ούτε στην συμπληρωματική του έκθεση τη λέξη άρνηση της ΑΕΚ, αλλά αδυναμία κάτι που είναι σημαντικό για την Ένωση.

Ο Κομίνης απέφυγε να δηλώσει ξεκάθαρα ποια ομάδα είναι υπαίτια για την διακοπή του αγώνα με τον Καποδίστρια να αποφασίζει πλέον για την τύχη του ματς έχοντας καλέσει ως κατηγορούμενο στην εκδίκαση που έγινε την περασμένη Παρασκευή τον ΠΑΟΚ ως υπαίτιο.

Και μετά τα όσα είπε συμπληρωματικά ο Κομίνης είναι αλήθεια πως δεν τον έκανε σοφότερο με την πιθανότερη εξέλιξη να θέλει τον ΠΑΟΚ να τιμωρείται και για την υπαιτιότητα της διακοπής (-3 φέτος, -2 του χρόνου) ξέχωρα από τις δεδομένες τιμωρίες που θα έχει με αφαιρέσεις βαθμών (στην καλύτερη, γιατί υπάρχει ακόμη και υποβιβασμός) για τις απειλές Σαββίδη, Μίχελ σύμφωνα με το άρθρο 19 και την δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Σιμιτζόγλου.

Τι αναφέρει αναλυτικά η συμπληρωματική έκθεση του Κομίνη

Στο 89′ λεπτό του αγώνα μετά από επίτευξη τέρματος της γηπεδούχου ομάδος, αρχικά ύψωσα το χέρι μου υποδεικνύοντας παράβαση οφσάιτ και μετά από διαβουλεύσεις με τον β΄ βοηθό αν το γκολ είναι έγκυρο ή μη. (Οφσάιτ ή όχι) Αποφάσισα την κατακύρωση του. Προτού ανακοινώσω την απόφαση μου εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο βίαια ο κ. Σαββίδης με τη συνοδεία ατόμων της προσωπικής του ασφάλειας και ζητούσε από την ομάδα του να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Κατόπιν, κατευθύνθηκε προς τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ κ. Δημητριάδη Βασίλη, τον οποίο απώθησε βίαια.

Ταυτόχρονα, ο δηλωθείς τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, κ. Lubos Michel με πλησίασε απειλητικά και μου είπε: «You are finished today». Μετά από αυτά τα γεγονότα αποφάσισα να εισέλθoυμε στο χώρο των αποδυτηρίων διότι η κατάσταση που επικρατούσε απαγόρευε την ομαλή συνέχιση του αγώνα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στα αποδυτήρια, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ Μηνας Λυσσάνδρου μου δήλωσε ότι: Μετα τη βίαιη είσοδο του κ. Σαββίδη, ο οποίος οπλοφορούσε, και τα όσα επακολούθησαν μαζί με τους συνοδούς του στον αγωνιστικό χώρο (τα οποία αναγράφονται παραπάνω), εμείς ως ΑΕΚ αδυνατούμε να εισέλθουμε στον αγωνιστικό χώρο, λόγω μεγάλης έντασης και ανασφάλειας και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας είναι τρομοκρατημένοι από τα ανώτερα γεγονότα.

Κατόπιν όλων των παραπάνω, αποφάσισα την οριστική διακοπή του αγώνα ενημερώνοντας τους εκπροσώπους των ομάδων ότι τη στιγμή εκείνη το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της γηπεδούχου ομάδος.

ΓΚΟΛ 90’5 Βαρέλα.
1-0»

Β.1.

Από το σύνολο των αναγραφόμενων στο από 11.03.2018 Φύλλο Αγώνος του ποδοσφαιρικού μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ, ο οποίος διεξήχθη και δεν ολοκληρώθηκε στο γήπεδο Τούμπας Θεσσαλονίκης την 11.03.2018 και ώρα 19:30μ.μ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα και συμπληρώθηκαν μετά από 12.03.2018 ηλεκτρονικό μήνυμα (email) προκύπτει, πως έλαβα υπόψιν το σύνολο των γεγονότων πριν αποφασίσω την οριστική διακοπή του αγώνα και ενημερώσω τους εκπροσώπους αμφοτέρων των ομάδων και εκφράσω την τελική μου απόφαση, δεδομένου πως δεν ήταν δυνατή η συνέχιση του ως άνω ποδοσφαιρικού αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ