Ατρόμητος : Σήμερα στην Αθήνα ο μάνατζερ του Κάναντι

Ατρόμητος : Σήμερα στην Αθήνα ο μάνατζερ του Κάναντι

Ο Ατρόμητος θέλει να κάνει πράξη την επιθυμία της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Νταμίρ Κάναντι. Μάλιστα, στο Περιστέρι, το ζήτημα της παραμονής του Αυστριακού προπονητή είναι το μόνο που καίει την ομάδα. Πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσει αυτό και μετά να γίνει ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η Δευτέρα θεωρείται κρίσιμη μέρα […]

Ο Ατρόμητος θέλει να κάνει πράξη την επιθυμία της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Νταμίρ Κάναντι. Μάλιστα, στο Περιστέρι, το ζήτημα της παραμονής του Αυστριακού προπονητή είναι το μόνο που καίει την ομάδα. Πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσει αυτό και μετά να γίνει ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Δευτέρα θεωρείται κρίσιμη μέρα για το θέμα, καθώς αναμένεται στην Αθήνα ο ατζέντης του Κάναντι ώστε να συζητήσει ορισμένα ζητήματα με τον σύλλογο. Οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στη συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου, καθώς ο έμπειρος κόουτς είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τις συνθήκες εργασίας που έχει βρει στον Ατρόμητο.

Το μόνο που θα μπορούσε τον Κάναντι να αποτρέψει την παραμονή του, είναι η κατάσταση που συνάντησε στο ελληνικό ποδόσφαιρο εν γένει, όμως μάλλον αυτό δεν θα σταθεί εμπόδιο να συνεχίσει να κοουτσάρει τον πάγκο του Ατρόμητου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ