Ολυμπιακός : Το ψάχνει για Νολάν Ρου

Ολυμπιακός : Το ψάχνει για Νολάν Ρου

Ο 30χρονος σέντερ φορ της Μετς, Νολάν Ρου είναι σε περίοπτη θέση της μεταγραφικής λίστας των ερυθρόλευκων. Η καλή άποψη που έχει σχηματίσει ο Μοντέστο και τα ταξίδια του αρχισκάουτερ των πειραιωτών για τον στράικερ της Μετς, που έχει πετύχει φέτος 13 γκολ.

Ο Ολυμπιακός «σκανάρει» την αγορά της Γαλλίας ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού και ο Φρανσουά Μοντέστο έχει πολύ σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις, καθώς γνωρίζει πολύ καλά την αγορά της πατρίδας του. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες από την Γαλλία, το όνομα που φιγουράρει σε περίοπτη θέσης της λίστας του Μοντέστο είναι αυτό του Νολάν Ρου. Μια περίπτωση που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό καθώς πρόκειται για παίκτη που εντυπωσιάζει με τις φετινές του εμφανίσεις.

Ο 30χρονος επιθετικός της Μετς πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν έχοντας πετύχει 13 γκολ (τα 12 στο πρωτάθλημα) και οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν τις εξελίξεις. Ο Ρου θεωρείται ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Μετς την φετινή σεζόν και ο Μοντέστο εκτιμά πως πρόκειται για πολύ καλή λύση για την επιθετική γραμμή των πρωταθλητών. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο αρχισκάουτερ του Ολυμπιακού έχει κάνει ταξίδια στην Γαλλία για να δει από κοντά τον Ρου κι έχει σχηματίσει πολύ καλή γνώμη για τον 30χρονο σέντερ φορ. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως έχει μιλήσει με καλά λόγια στους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδος για τον συμπατριώτη του και όλα είναι ανοιχτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ