Ολυμπιακός : Αυτό είναι το «κόκκινο» σχέδιο

Ολυμπιακός : Αυτό είναι το «κόκκινο» σχέδιο

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, δίνοντας μεγάλη βάση στο σκάουτινγκ νεαρών παικτών. Η κίνηση με την απόκτηση του Καμαρά, ο Μάνος που ετοιμάζεται να «πιάσει» λιμάνι και η επένδυση στον Πασαλίδη. Η επιστροφή του Γιαννιώτη, τα σενάρια για τον Στεργιάκη και το ενδιαφέρον για τον Ματαρίτα.

Η φετινή σεζόν δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν κάνει κινήσεις για την μεταγραφική του ενίσχυση, ενόψει της επόμενης περιόδου. Το αντίθετο μάλιστα, οι πειραιώτες έχουν ξεκινήσει τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό δείχνοντας πως δεν θέλουν να χάσουν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται. Ειδικά όταν πρόκειται για νεαρούς σε ηλικία παίκτες και οι πρώτες κινήσεις της ομάδας του λιμανιού, δείχνουν ότι οι ερυθρόλευκοι προχωρούν στην απόκτηση παικτών δίνοντας μεγάλη βάση στο σκάουτινγκ.

Καμαρά όπως Πάπε Σισέ

Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση είναι φυσικά αυτή του Μαντί Καμαρά της Αζαξιό, μια περίπτωση που θυμίζει αυτή του Πάπε Σισέ. Ο Φρανσουά Μοντέστο τσέκαρε για μεγάλο χρονικό διάστημα τον 21χρονο αμυντικό μέσο της γαλλικής ομάδας και εισηγήθηκε την απόκτηση του παίκτη. Οι Γάλλοι αποκάλυψαν ότι ο νεαρός μέσος βρέθηκε στην χώρα μας και υπέγραψε στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα μάλιστα με τα σχετικά ρεπορτάζ, Ρόμα και Μονακό έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη αλλά οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να πάρουν τον παίκτη. Πάντα με βάση τις πληροφορίες από την Γαλλία, ο Ολυμπιακός έδωσε ένα μεγάλο ποσό στην Αζαξιό για την απόκτηση του παίκτη.

Ο Μάνος «πιάνει» λιμάνι

Ο 24χρονος επιθετικός του ΟΦΗ, Δημήτρης Μάνος είναι μια ακόμα περίπτωση που δείχνει ότι ο Ολυμπιακός κινείται άμεσα για την απόκτηση των Ελλήνων παικτών που ξεχωρίζουν. Και ο επιθετικός της ομάδας του Ηρακλείου έχει κάνει την διαφορά στο πρωτάθλημα της Football League. Οι ερυθρόλευκοι είχαν τα βλέμματα στραμμένα στον νεαρό επιθετικό αρκετούς μήνες. Και αποφάσισαν να προχωρήσουν, σε τέτοιο σημείο που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός ελέγχει απόλυτα την κατάσταση στην υπόθεση του Μάνου.

Επένδυση στον Πασαλίδη

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης θα φορά τη νέα σεζόν την φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς οι ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει με τους Αρκάδες για τον νεαρό στόπερ. Ήταν μια συμφωνία που είχε να κάνει και με τον Ιγκόρ ο οποίος πήγε στου Ρέντη τον περασμένο Γενάρη αλλά ο Πασαλίδης θα μετακομίσει σε λίγους μήνες. Η αγωνιστική εικόνα του Πασαλίδη την φετινή περίοδο είναι εντυπωσιακή και δεν χωρά αμφιβολία πως πρόκειται για παίκτη που έκανε την διαφορά. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως ο Ολυμπιακός έδωσε δύο εκατ. ευρώ για να πάρει τους δύο παίκτες από τον Αστέρα.

Η επιστροφή του Γιαννιώτη

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης κάνει εκπληκτική χρονιά με τον Ατρόμητο και είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της εντυπωσιακής πορείας που κάνει η ομάδα του Περιστερίου στο φετινό πρωτάθλημα. Ο 25χρονος τερματοφύλακας θα επιστρέψει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι θα ποντάρουν πολλά πάνω του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Θα πρέπει βέβαια εδώ να σημειωθεί ότι οι πειραιώτες παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την περίπτωση του 19χρονου γκολκίπερ της Σλάβια Σόφιας, Αντώνη Στεργιάκη, για τον οποίο ακούγονται πολύ καλά λόγια. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα ο πρόεδρος της βουλγαρικής ομάδας, Βέντισλαβ Στεφάνοβ είχε δηλώσει πως οι ερυθρόλευκοι έκαναν πρόταση για την απόκτηση του Στεργιάκη.

Στη λίστα και ο Ματαρίτα

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός κοιτάζει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την περίπτωση του νεαρού αριστερού μπακ – χαφ, Ρόναλντ Ματαρίτα ο οποίος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο 23χρονος Κοσταρικανός αγωνίζεται στη New York City και ο Φρανσουά Μοντέστο που έχει παρακολουθήσει τον παίκτη, έχει σχηματίσει καλή άποψη. Ο Ματαρίτα είναι στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού και οι πειραιώτες δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ