Koriopolis : Καταγγελία κατά Λεβαδειακού και Αστέρα

Koriopolis : Καταγγελία κατά Λεβαδειακού και Αστέρα

Ιστορική ομάδα η οποία δεν κατονομάζεται κατέθεσε καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας κατά του Λεβαδειακού και του Αστέρα Τρίπολης ζητώντας να επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις λόγω των ποινών σε παράγοντές τους, όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport. Ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Γιάννης Κομπότης, ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Δημήτρης Μπάκος και ο […]

Ιστορική ομάδα η οποία δεν κατονομάζεται κατέθεσε καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας κατά του Λεβαδειακού και του Αστέρα Τρίπολης ζητώντας να επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις λόγω των ποινών σε παράγοντές τους, όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport.

Ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Γιάννης Κομπότης, ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Δημήτρης Μπάκος και ο πρόεδρος Γιώργος Μποροβήλος ήταν μεταξύ των παραγόντων που κρίθηκαν ένοχοι από το Α’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση Koriopolis. Συνολικά 58 πρόσωπα καταδικάστηκαν με ποινές φυλάκισης από 30 μήνες ως 4 χρόνια με τριετή αναστολή ή εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ ημερησίως, όπως σας είχε ενημερώσει to10.gr.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η καταγγελία του συλλόγου κοινοποιήθηκε και στα μέλη της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ, που έχει οριστεί από τη FIFA. Το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας θα ασχοληθεί με την υπόθεση και θα μπει στο αρχείο ή θα αναλάβει την εκδίκασή της το δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας. Σε περίπτωση που μια ομάδα κριθεί υπαίτια για δωροδοκία υποβιβάζεται αυτόματα και της αφαιρούνται έξι βαθμοί, όπως προβλέπει ο νόμος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ