Αστέρας Τρίπολης : Νεύρα, λόγω της διακοπής

Αστέρας Τρίπολης : Νεύρα, λόγω της διακοπής

H διακοπή του πρωταθλήματος δεν θα μπορούσε να έρθει σε χειρότερη στιγμή για τον Αστέρα Τρίπολης που βρισκόταν σε ανοδική πορεία, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του συλλόγου να «βράζουν».

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Αστέρας Τρίπολης βρισκόταν σε ανοδική πορεία. Αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα των Αρκάδων που είχαν επιβληθεί εντός έδρας του ΠΑΟΚ με σκορ 3-2, ενώ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας απέσπασαν την ισοπαλία (1-1) από τον Παναθηναϊκό.

Την ώρα που το σύνολο του Σάββα Παντελίδη είχε ξεκινήσει να «ρολάρει» ήρθε η διακοπή του πρωταθλήματος, μετά απ’ όλα όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Οι εξελίξεις που διαδραματίζονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν επηρεάσει τόσο τη ψυχολογική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του Αστέρα Τρίπολης, όσο και του προπονητή τους, με αποτέλεσμα όλοι να έχουν νεύρα, αφού νιώθουν πως «την πλήρωσαν» χωρίς να έχουν κάνει κάτι.

«Εμείς την πληρώνουμε με όλα αυτά που συμβαίνουν, ενώ δεν έχουμε κάνει κάτι» φέρεται να είπε σε συνεργάτες του στην προπόνηση της Παρασκευής (16/3) ο Παντελίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ