Επικοίνωνησε με Κομίνη ο Καποδίστριας, θα στείλει υπόμνημα

Επικοίνωνησε με Κομίνη ο Καποδίστριας, θα στείλει υπόμνημα

O Αθλητικός Δικαστής ανέφερε πως σε μια απο τις διακοπές της εκδίκασης της υπόθεσης ΠΑΟΚ-ΑΕΚ επικοινώνησε με e-mail με τον Κομίνη ζητώντας του και πάλι να μπορέσει να παραστεί στη συνέχεια στην εκδίκαση. Του ζήτησε να καταθέσει τη Δευτέρα το πρωί. «Δυστυχώς μέχρι 28/3 δεν είναι εφικτή η εμφάνιση μου, εξαιτίας οικογενειακούτ προβλήματος», απάντησε στο […]

O Αθλητικός Δικαστής ανέφερε πως σε μια απο τις διακοπές της εκδίκασης της υπόθεσης ΠΑΟΚ-ΑΕΚ επικοινώνησε με e-mail με τον Κομίνη ζητώντας του και πάλι να μπορέσει να παραστεί στη συνέχεια στην εκδίκαση.

Του ζήτησε να καταθέσει τη Δευτέρα το πρωί. «Δυστυχώς μέχρι 28/3 δεν είναι εφικτή η εμφάνιση μου, εξαιτίας οικογενειακούτ προβλήματος», απάντησε στο πρώτο email.

Στο δεύτερο email, ανέφερε: «Δεν μπορώ να δηλώσω με απόλυτη βεβαιότητα ότι θα είναι εφικτή η παρουσία μου και υο επόμενο διάστημα. Είμαι στη διάθεση σας να απαντήσω με υπόμνημα».

Ο Κομίνης θα πρέπει να απαντησει εντός 48 ωρών. Οι ομάδες ζήτησαν να λάβουν γνώση στις απαντήσεις του και να πάρουν προθεσμία 48 ωρων. Αυτό σημαίνει ότι απόφαση πριν την ερχόμενη Τετάρτη δεν βγαίνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ