Και όμως ο Γεροντίδης είναι απόστρατος Ταξίαρχος της Αστυνομίας!

Και όμως ο Γεροντίδης είναι απόστρατος Ταξίαρχος της Αστυνομίας!

Χαμένος στην μετάφραση ο υπεύθυνος ασφαλείας του ΠΑΟΚ προσπάθησε να αλλοιώσει την πραγματικότητα και τους νόμους για την οπλοφορία στα γήπεδα!

Είναι να απορεί κανείς και με τις επιλογές του ΠΑΟΚ για την υπεράσπιση του Ιβάν Σαββίδη στο θέμα της εισβολής του με το όπλο στη θήκη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Ο Ηλίας Γεροντίδης, υπεύθυνος για θέματα ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην κατάθεση του ανέφερε πως αν κάποιος έχει νόμιμη άδεια οπλοφορίας τότε μπορεί να έχει μαζί του το όπλο ακόμη και στις κερκίδες!

Και δεν είναι μόνο πως αγνοεί ή για την ακρίβεια προφανώς… ξέχασε τον νόμο που είναι ξεκάθαρος και αναφέρει πως ακόμη και για τους αστυνομικούς απαγορεύεται η οπλοφορία στα γήπεδα.

Είναι πως ο Ηλίας Γεροντίδης είναι απόστρατος Ταξίαρχος της Ελληνικής Αστυνομίας! Αποστρατεύθηκε το 2012 από Αστυνομικός Διευθυντής Γενικών Καθηκόντων με την προαγωγή του ως Ταξίαρχος!

Και όμως είπε τα παραπάνω που αναμφίβολα εκθέτουν τον ΠΑΟΚ! Χαμένος στην μετάφραση ο κ. Γεροντίδης που μάλιστα κατάφερε να διαψεύσει και τον εαυτό του καθώς στην αρχική τοποθέτηση του στην κατάθεση του παραδέχεται πως απαγορεύεται η οπλοφορία!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ