Γκαγκάτσης: «Μεθόδευση της ΑΕΚ, δεν βγήκαν μόλις έμαθαν το 1-0»

Γκαγκάτσης: «Μεθόδευση της ΑΕΚ, δεν βγήκαν μόλις έμαθαν το 1-0»

Για επιλεκτική τρομοκρατία της ΑΕΚ μίλησε ο Μάκης Γκαγκάτσης κατά την εξέταση του στο δικαστήριο τονίζοντας πως δεν βγήκε να παίξει μόλις έμαθε ότι ο Κομίνης μέτρησε το γκολ.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης αναφέρθηκε κατά την εξέταση του από τον αθλητικό δικαστή στην μεθόδευση όπως ανέφερε (σε σχετική ερώτηση του Καποδίστρια) της ΑΕΚ να μην βγει στον αγωνιστικό χώρο παρότι ο Κομίνης το ζήτησε. Και αυτό γιατί ενημερώθηκε πως το γκολ μέτρησε. Μάλιστα σε ερώτηση του Καποδίστρια, γιατί δεν αναφέρεται στο φύλλο αγώνα, απάντησε πως για αυτό ακριβώς τον λόγο θέλει ο ΠΑΟΚ να εξεταστεί ο Κομίνης.

«Γι’ αυτό θέλουμε εδώ τον κύριο Κομίνη. Ο Κομίνης είπε μπείτε, η ΑΕΚ είπε ότι θέλουμε την απόφαση για το γκολ. Η Κομίνης είπε ότι θα την ανακοινώσει έξω, η ΑΕΚ ζητούσε την απόφαση. Ήταν μία επιλεκτική τρομοκρατία από την ΑΕΚ. Ο Κομίνης σφύριξε κι εμείς βγήκαμε στον αγωνιστικό χώρο» τόνισε ο Γκαγκάτσης και συνέχισε:
«Ο Κονέ έχει δηλώσει ότι ο διαιτητής μας είπε να βγούμε έξω. Ο Χιμένεθ είπε ότι ο πρόεδρος μας είπε να μην βγούμε. Κάποιοι παίκτες είπαν ότι δεν είχαν δει το όπλο. Στα αποδυτήρια υπήρχαν φωνές χαράς από την ΑΕΚ, για την εξέλιξη της διακοπής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ