Εκδικάστηκε πρώτα η υπόθεση των Ζωσιμάδων

Εκδικάστηκε πρώτα η υπόθεση των Ζωσιμάδων

Ξεκίνησαν τα δικαστικά… ντέρμπι της Superleague με την υπόθεση των Ζωσιμάδων με το ντου των οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο να εκδικάζεται πρώτη. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόσθετη παρέμβαση γι’ αυτό και βρίσκεται στο δικαστήριο ο δικηγόρος του, Αργύρης Λίβας, με στόχο να αλλάξει το άρθρο που έχει κληθεί σε απολογία ο ΠΑΟΚ και από πρόστιμο […]

Ξεκίνησαν τα δικαστικά… ντέρμπι της Superleague με την υπόθεση των Ζωσιμάδων με το ντου των οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο να εκδικάζεται πρώτη.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόσθετη παρέμβαση γι’ αυτό και βρίσκεται στο δικαστήριο ο δικηγόρος του, Αργύρης Λίβας, με στόχο να αλλάξει το άρθρο που έχει κληθεί σε απολογία ο ΠΑΟΚ και από πρόστιμο που προβλέπει ως τώρα η δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, να πάει η υπόθεση για αφαίρεση βαθμών.

Πάντως η καταγγελία που έχει κάνει ο Ολυμπιακός στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα έχει μπει στο αρχείο και πλέον το ζητούμενο είναι ποια θα είναι η τελική απόφαση μετά και από την ακροαματική διαδικασία, με το πιθανότερο να τη γλιτώνει ξανά ο ΠΑΟΚ με ένα απλό πρόστιμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ