Παναγιωτίδης : «Το γήπεδο της ΑΕΚ αρχίζει να αποκτά μορφή»

Παναγιωτίδης : «Το γήπεδο της ΑΕΚ αρχίζει να αποκτά μορφή»

Ο υπεύθυνος του εργοταξίου στη Νέα Φιλαδέλφεια και Γενικός Διευθυντής της Dimand, Πάνος Παναγιωτίδης, μίλησε στην «Live Sport» για τη χθεσινή, σημαντική εξέλιξη όσον αφορά στην κατασκευή του γηπέδου με την τοποθέτηση της πρώτης πλάκας στο οικόπεδο, ανέλυσε το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει από εδώ και μπρος, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του to10.gr σχετικά με την προεργασία […]

Ο υπεύθυνος του εργοταξίου στη Νέα Φιλαδέλφεια και Γενικός Διευθυντής της Dimand, Πάνος Παναγιωτίδης, μίλησε στην «Live Sport» για τη χθεσινή, σημαντική εξέλιξη όσον αφορά στην κατασκευή του γηπέδου με την τοποθέτηση της πρώτης πλάκας στο οικόπεδο, ανέλυσε το χρονοδιάγραμμα που υπάρχει από εδώ και μπρος, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του to10.gr σχετικά με την προεργασία για τους πυλώνες και τις εξέδρες, ενώ αναφέρθηκε και στο ζήτημα της υπογειοποίησης.

«Είναι σίγουρα μια ιστορική μέρα. Τοποθετούμε επί της ουσίας τα πρώτα μπετά, την πλάκα στο βόρειο τμήμα που θα γίνει ένα μέρος από τα υπόγεια γκαράζ του γηπέδου. Η διαδικασία της θεμελίωσης θα συνεχιστεί για αρκετούς μήνες ακόμα, καθώς δεν θα ολοκληρωθεί μια κι έξω, αλλά τμηματικά. Την ίδια στιγμή που θα προχωρούν και οι υπόλοιπες εργασίες στο οικόπεδο, το οποίο ήδη έχει αλλάξει μορφή», είπε αρχικά ο Πάνος Παναγιωτίδης.

Για το θέμα των πυλώνων και των εξεδρών που θα προστεθούν στο οικόπεδο, τόνισε: «Ήδη έχουμε εκκινήσει την διαδικασία για τους τέσσερις πυλώνες αλλά και τις εξέδρες που άμεσα θα ξεκινήσουν να προκατασκευάζονται. Έχουμε σηκώσει μανίκια για τα καλά, αφού πλέον το έργο έχει μπει στην ουσιαστική του φάση. Αυτή της κατασκευής. Είμαστε εντός του χρονοδιαγράμματος που έχουμε ορίσει και τα πάντα εξελίσσονται βάσει του προγραμματισμού μας», δήλωσε το επιτελικό στέλεχος της Dimand.

Για την υπογειοποίηση είπε: «Είμαστε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής για το ζήτημα της υπογειοποίησης που πιστεύω σύντομα να δρομολογηθεί. Εκτιμώ πως μέσα στους επόμενους μήνες θα προκύψουν εξελίξεις και σε αυτό το κομμάτι ώστε να προχωρήσει. Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Ο κόσμος της ΑΕΚ να κάνει μόνο λίγη υπομονή ακόμα και μετά θα χαίρεται το γήπεδο για μια ζωή. Πιστέψτε με, θα αξίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ