Με τον Σκίμπε τα έχουν στον Ατρόμητο

Με τον Σκίμπε τα έχουν στον Ατρόμητο

Οι Περιστεριώτες δεν κρύβουν τη δυσαρέσκεια και τον προβληματισμό τους για τις κλήσεις του Μίκαελ Σκίμπε στην Εθνική Ελλάδας, κατά τις οποίες αγνόησε (πλην ενός) τους παίκτες του Ατρόμητου.

Ο Μίχαελ Σκίμπε, πριν από λίγο έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα των 27 παικτών που θα κληθούν να αγωνιστούν κόντρα σε Ελβετία (23/3, 20:00, ΟΑΚΑ) και Αίγυπτο (27/3, 20:00, Letzigrund Stadion Ζυρίχης) τις ερχόμενες μέρες.

Στις κλήσεις είδαμε πολλά… γνωστά πρόσωπα που σχηματίζουν σταδιακά τον νέο κορμό της Εθνικής, αλλά και δύο νέους που θα πάρουν το βάπτισμα του πυρός με τα γαλανόλευκα  (Λημνιός και Κουλούρης).

Αυτό που δεν είδαμε, ήταν οι κλήσεις παικτών του Ατρομήτου. Γεγονός που έχει εκνευρίσει πολύ τους ιθύνοντες των Περιστεριωτών. Εκτός του Γιαννιώτη, έλαμψαν δια της απουσίας τους παίκτες όπως οι Βασιλακάκης, Γιαννούλης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης και Χατζηισαΐας, όλοι βασικότατοι στην εκπληκτική φετινή πορεία του Ατρόμητου.

Στο Περιστέρι πιστεύουν πως οι παίκτες τους αγνοούνται από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό χωρίς εμφανή αγωνιστικό λόγο και θα άξιζαν την κλήση με δεδομένο πως τα ματς είναι φιλικού χαρακτήρα και είναι ευκαιρία να δοκιμαστούν νέοι και πολλά υποσχόμενοι παίκτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ