Η UEFA διέψευσε ότι σχολίασε το οφσάιντ στο γκολ του ΠΑΟΚ

Η UEFA διέψευσε ότι σχολίασε το οφσάιντ στο γκολ του ΠΑΟΚ

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν πήρε θέση για το κατά πόσο είναι έγκυρο ή όχι το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ. Προχωρά σε νομικές ενέργειες η ΠΑΕ κατά της ΕΡΑ ΣΠΟΡ!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε επίσημη ερώτηση στην UEFA, σχετικά με το κατά πόσο η ίδια ή κάποιο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας πήρε θέση για το οφσάιντ το γκολ που πέτυχε ο Δικέφαλος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με την απάντηση να είναι αρνητική. Μάλιστα, όπως επισημαίνεται στην ενημέρωση, η UEFA δεν σχολιάζει αποφάσεις διαιτητών ούτε στις δικές της διοργανώσεις ούτε σε εγχώριες.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας αναφέρει τα εξής: «Η UEFA δεν σχολιάζει ποτέ διαιτητικές αποφάσεις στις διοργανώσεις της και επομένως ουδέποτε θα σχολίαζε διαιτητικές αποφάσεις σε εγχώριες διοργανώσεις. Η συγκεκριμένη πληροφορία είναι απολύτως αβάσιμη και λανθασμένη».

Υπενθυμίζουμε σε αυτό το σημείο ότι το πρωί της Πέμπτης η ΕΡΑ ΣΠΟΡ μετέδωσε την πληροφορία της ότι αξιωματούχοι της UEFA είδαν τη φάση του γκολ του Βαρέλα και έκριναν ότι έπρεπε να ακυρωθεί ως οφσάιντ. Αυτό προκάλεσε την οργή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που προχώρησε σε καταγγελία εναντίον του κρατικού ραδιοφώνου, ενώ όπως σημειώνεται, οι ενέργειες θα συνεχιστούν και με νομικές ενέργειες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ