Λουτσέσκου σε παίκτες : «Στο τέλος του πρωταθλήματος να είμαστε πρώτοι στο γήπεδο»

Λουτσέσκου σε παίκτες : «Στο τέλος του πρωταθλήματος να είμαστε πρώτοι στο γήπεδο»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στους παίκτες του πριν την έναρξη της πρωινής προπόνησης της Πέμπτης. Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε στους ποδοσφαιριστές του ότι μέσα στο γήπεδο έδειξαν ότι ο δικέφαλος είναι η καλύτερη ομάδα και ότι στο τέλος θα είναι πρώτος. Αναλυτικά τα όσα είπε στους παίκτες του ο Λουτσέσκου: «Υπάρχει μεγάλη στεναχώρια […]

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στους παίκτες του πριν την έναρξη της πρωινής προπόνησης της Πέμπτης. Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε στους ποδοσφαιριστές του ότι μέσα στο γήπεδο έδειξαν ότι ο δικέφαλος είναι η καλύτερη ομάδα και ότι στο τέλος θα είναι πρώτος.

Αναλυτικά τα όσα είπε στους παίκτες του ο Λουτσέσκου:

«Υπάρχει μεγάλη στεναχώρια και είναι λογικό. Μέσα στο χορτάρι δείξατε ότι είστε η καλύτερη ομάδα. Ο Ολυμπιακός απέδρασε για να μην σας αντιμετωπίσει. Ένα μεγάλο λάθος του διαιτητή έδωσε πλεονέκτημα στην ΑΕΚ που έφυγε από το γήπεδο. Όλοι μας είμαστε επαγγελματίες.

Είμαι σίγουρος ότι έχουμε τους σωστούς χαρακτήρες και ότι θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Αυτή είναι η νοοτροπία μας. Οι άλλοι στόχοι, είναι το κύπελλο που είναι ίσης αξίας. Το κίνητρο είναι εκεί. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να παίζουμε το ίδιο καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να προστατεύσουμε την δουλειά μας μέσα στο γήπεδο και την πρώτη μας θέση. Στο τέλος του πρωταθλήματος να είμαστε πρώτοι στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ