ΑΕΚ : Μπαίνουν μπετά απέναντι από τη «Σκεπαστή»

ΑΕΚ : Μπαίνουν μπετά απέναντι από τη «Σκεπαστή»

Μετά τη χθεσινή πανοικοδομική-πανελλαδική απεργία οι εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια συνεχίζονται από το πρωί κανονικά. Τα συνεργεία και οι τεχνικοί που βρίσκονται στο εργοτάξιο σηκώνουν ξανά μανίκια, προχωρώντας τη διαδικασία της θεμελίωσης του οικοπέδου, που μάλιστα από σήμερα αναμένεται να… επεκταθεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως από σήμερα οι συγκεκριμένες εργασίες θα μεταφερθούν στο βόρειο τμήμα […]

Μετά τη χθεσινή πανοικοδομική-πανελλαδική απεργία οι εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια συνεχίζονται από το πρωί κανονικά. Τα συνεργεία και οι τεχνικοί που βρίσκονται στο εργοτάξιο σηκώνουν ξανά μανίκια, προχωρώντας τη διαδικασία της θεμελίωσης του οικοπέδου, που μάλιστα από σήμερα αναμένεται να… επεκταθεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως από σήμερα οι συγκεκριμένες εργασίες θα μεταφερθούν στο βόρειο τμήμα του οικοπέδου, απέναντι δηλαδή από την παλιά «Σκεπαστή». Προκειμένου και σε εκείνο το τμήμα του χώρου να μπουν τα μπετά που θα στηρίξουν την εξέδρα που θα τοποθετηθεί στην πορεία.

Πέρα πάντως από τις εργασίες που γίνονται εντός του οικοπέδου που θα χτιστεί η «Αγια-Σοφιά», υπάρχουν κι άλλες που πραγματοποιούνται εκτός εργοταξίου και επίσης προχωρούν. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ σε συνεργασία με τις εταιρίες «ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ» και «ΒΑΓΕΝΑΣ» που έχουν αναλάβει το πρότζεκτ έχουν προχωρήσει εδώ και μέρες την διαδικασία για την προκατασκευή των τεσσάρων πυλώνων και των εξεδρών, που θα παραδοθούν στον χώρο στην πορεία.

Τα συγκεκριμένα τμήματα θα προκατασκευαστούν εκτός εργοταξίου και θα ενταχθούν σε αυτό προς το Φθινόπωρο. Όταν και το έργο αναμένεται να έχει μπει πλέον στην τελική του ευθεία. Ήδη έχει γίνει η παραγγελία των υλικών που θα χρειαστούν και φαίνεται πως και σε αυτό το κομμάτι, οι εξελίξεις «τρέχουν». Με την Ένωση να πατάει γερά το γκάζι και όσον αφορά στην επιστροφή στο «σπίτι» της, που σύντομα θα αρχίσει να αποκτά μορφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ