Παναθηναϊκός: Χωρίς Μολίνς η προπόνηση, φιλικό με Σπάρτη

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μολίνς η προπόνηση, φιλικό με Σπάρτη

Ο Γκιγιέρμο Μολίνς δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Τετάρτης στο Κορωπί για τον Παναθηναϊκό. Φιλικό παιχνίδι για την ερχόμενη εβδομάδα (22/03) έκλεισαν οι Πράσινοι!

Δίχως τον Γκιγιέρμο Μολίνς έλαβε χώρα η προπόνηση της Τετάρτης στο Κορωπί για τον Παναθηναϊκό. Ο Σουηδός φορ ταλαιπωρείται από ίωση και προτιμήθηκε η παραμονή του στο σπίτι προκειμένου ν’ αναρρώσει και να επανέλθει δριμύτερος στο πρόγραμμα.

Παράλληλα, με ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Κουρμπέλης, Μυστακίδης, Ινσούα και Μπουζούκης, ενώ ο Όμρι Άλτμαν συνέχισε τη θεραπεία του μια εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη επέμβαση για την αποκατάσταση του τραυματισμού του (ρήξη χιαστού).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις ισορροπίας και ταχυδύναμης και τέλος πιεστικό παιχνίδι σε μικρό χώρο, με τους «πράσινους» να επιστρέφουν στο Κορωπί το απόγευμα της Πέμπτης (17:00).

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε φιλικό παιχνίδι για την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα για την Πέμπτη 22 Μαρτίου. Αντίπαλος των «πρασίνων» στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 16:00 δίχως την παρουσία κόσμου (κεκλεισμένων των θυρών) αντίπαλος θα είναι η Σπάρτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ