Ντεβέσα : «Πρέπει να επέμβουν FIFA και UEFA»

Ντεβέσα : «Πρέπει να επέμβουν FIFA και UEFA»

Ο Ντίντακ Ντεβέσα μίλησε σε ισπανικό Μέσο και μίλησε για την ανάγκη να επέμβουν οι FIFA και UEFA για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για την ανάγκη να επέμβουν οι FIFA και UEFA στο ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε στην Ultima Hora ο άσος του Απόλλωνα Σμύρνης, Ντίντακ Ντεβέσα, που προχώρησε στην περιγραφή των όσων συμβαίνουν στη χώρα μας τις τελευταίες εβδομάδες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είμαι στην Ελλάδα τρία χρόνια και κάθε χρόνο το πρωτάθλημα διακόπτεται. Μία φορά γιατί έβαλαν φωτιά στο σπίτι ενός διαιτητή και μία άλλη γιατί οι φανατικοί του Παναθηναϊκού πέταξαν βεγγαλικά. Αυτά που έγιναν όμως τις προάλλες ήταν εκτός ορίων και νομίζω ότι πρέπει να επέμβει η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ. Πριν μερικές εβδομάδες έριξαν ένα ρολό χαρτί ταμειακής μηχανής στον Όσκαρ Γκαρθία, προπονητή του Ολυμπιακού και αποδείχτηκε ότι το έκανε υπάλληλος του κλαμπ και όχι φίλαθλος.

Εδώ τα καπνογόνα δεν απαγορεύονται και δεν υπάρχουν κάμερες στο γήπεδο, οπότε ο έλεγχος είναι μηδαμινός. Δεν έχω φοβηθεί, αλλά οι φανατικοί πολλές φορές εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο. Οι μεγαλύτερες ομάδες θα έπρεπε να δίνουν το καλό παράδειγμα, αλλά αυτές έχουν την χειρότερη συμπεριφορά. Για τους Έλληνες το ποδόσφαιρο είναι ιερό, μπορείς να τους πειράξεις άλλα πράγματα αλλά αν στερήσεις τρεις πόντους στην ομάδα τους, είναι ικανοί να κινητοποιήσουν όλη τη χώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ