Αστέρας Τρίπολης : «Ματιές» από Βέλγιο για Μανιά

Αστέρας Τρίπολης : «Ματιές» από Βέλγιο για Μανιά

Ο Μιχάλης Μανιάς έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από ομάδα του Βελγίου, με τον Αστέρα Τρίπολης όμως να μην «καίγεται» ιδιαίτερα να τον παραχωρήσει.

Ο Μιχάλης Μανιάς πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, τον οποίο οδηγεί στην πρώτη πεντάδα του ελληνικού πρωταθλήματος, κι όπως είναι λογικό απασχολεί αρκετές ομάδες.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας επιθετικός των Αρκάδων βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδας από το Βέλγιο, το όνομα της οποίας όμως δεν έχει γίνει γνωστό. Σύμφωνα με τη Live Sport μετά το πέρασμα του από τη χώρα με τη φανέλα της Βέστερλο, έχει προσελκύσει έντονο ενδιαφέρον, αλλά δεσμεύεται για ακόμα ένα χρόνο με συμβόλαιο με την ομάδα της Τρίπολης.

Για να αποχωρήσει με ο Μανιάς από τον Αστέρα, η ομάδα που θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει να καταβάλλει την ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή, που είναι περίπου στις 200.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από το ενδιαφέρον από ομάδα του Βελγίου, ο Μανιάς βρίσκεται και στο στόχαστρο ελληνικών ομάδων, αλλά και ιταλικών.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ