Εμφανίστηκε ο Γραμμένος: Συναντήθηκε με τον Γ. Βασιλειάδη, αλλά… ξέχασε να καταδικάσει

Εμφανίστηκε ο Γραμμένος: Συναντήθηκε με τον Γ. Βασιλειάδη, αλλά… ξέχασε να καταδικάσει

Ο εξαφανισμένος τις τελευταίες εβδομάδες πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, συνάντησε τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδη, αλλά... λησμόνησε να καταδικάσει όσα έγιναν στην Τούμπα και τις σκηνές με τον Ιβάν Σαββίδη, που διέσυραν παγκοσμίως την Ελλάδα.

Εδώ και σχεδόν 20 ημέρες, από το τραγικό περιστατικό με τον τραυματισμό του Οσκαρ Γκαρθία στην Τούμπα, ο Βαγγέλης Γραμμένος παρέμενε άφαντος. Κρυμμένος και σιωπηλός, αναντίστοιχα με όσα (του) επιβάλλει η θέση ευθύνης που κατέχει. Τελικά, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, εμφανίστηκε. Αναγκαστικά, καθώς συμμετείχε στις επαφές που ξεκίνησε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, στο πλαίσιο των αποφάσεων που θα παρθούν, με αφορμή διακοπή που πρωταθλήματος που αποφάσισε η Κυβέρνηση.

Ο κ. Γραμμένος συναντήθηκε με τον κ. Βασιλειάδη, αντάλλαξαν απόψεις για το ποδόσφαιρο, ενημερώθηκε για τις αποφάσεις της Κυβέρνησης και όλοι περίμεναν ότι, ως πρόεδρος της ΕΠΟ θα έλεγε κάτι για όσα συνέβησαν στην Τούμπα. Εστω για τα μάτια του κόσμου. Αλλά φαίνεται ότι εκείνο το «αυτός είναι δικός μας» του Ιβάν Σαββίδη, δεν του επιτρέπει να εκφραστεί ελεύθερα. Διότι δεν εξηγείται διαφορετικά η παντελής απουσία κριτικής και καταδίκης στα όσα συνέβησαν με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το μόνο που ανέφερε ο κ. Γραμμένος αποχωρώντας από το γραφείο του κ. Βασιλειάδη ήταν ότι «το ποδόσφαιρο τον τελευταίο καιρό παρουσιάζει τις γνωστές παθογένειες που το διέκριναν τα προηγούμενα χρόνια». Ετερον ουδέν. Μόνον επιβεβαίωσε τη διακοπή του πρωταθλήματος και παράλληλα προανήγγειλε συζητήσεις για «μέτρα που θα διασφαλίζουν την ομαλότερη διεξαγωγή του πρωταθλήματος»!

«Πληροφορηθήκαμε την απόφαση της Πολιτείας περί αναστολής. Ο σκοπός της επίσκεψης μου ήταν η ανταλλαγή απόψεων με τον Υφυπουργό για το πως ένα πρωτάθλημα που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, το τελευταίο χρονικό διάστημα παρουσιάζει τις γνωστές παθογένειες που διέκριναν το ελληνικό ποδόσφαιρο τα προηγούμενα χρόνια», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

«Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα κι αφού προηγηθεί διαβούλευση και με την Super League θα είμαστε σε θέση με τον Υφυπουργό να ανακοινώσουμε ένα πλαίσιο που θα μπορεί να διασφαλίζει την ομάδα διεξαγωγή του πρωταθλήματος», πρόσθεσε ο Βαγγέλης Γραμμένος, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για το αν τον βρίσκει σύμφωνο η απόφαση της Πολιτείας για αναβολή.

«Είναι απόφαση της Πολιτείας και σε μια απόφαση που λαμβάνεται για να αποφευχθούν οι κίνδυνοι κανείς δεν μπορεί να έχει διαφορετική θέση. Είναι ειλημμένη η απόφαση και σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τα μέτρα που θα διασφαλίζουν την ομαλότερη διεξαγωγή του πρωταθλήματος», είπε.

Ο κύριος Βασιλειάδης δεν έκανε καμία τοποθέτηση, ούτε επί της απόφασης, ούτε επί της συνάντησης (διήρκεσε περίπου μια ώρα), ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η προγραμματισμένη συνάντηση με την ηγεσία της Super League δεν πραγματοποιήθηκε και το πρωί της Τρίτης θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία των δύο πλευρών, προκειμένου να ολοκληρωθεί η πρώτη σειρά επαφών και ο Υφυπουργός να προχωρήσει σε αποφάσεις!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ