Τρομερό μήνυμα Ούμπιντες: «Αγαπημένη μας μπάλα μην αφήσεις να σε σκοτώσουν» (pic)

Τρομερό μήνυμα Ούμπιντες: «Αγαπημένη μας μπάλα μην αφήσεις να σε σκοτώσουν» (pic)

Πολύ όμορφο το διαδικτυακό μήνυμα του άσου του Ατρόμητου, Χαβιέ Ούμπιδες, για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το βράδυ της Κυριακής το ποδόσφαιρο εν Ελλάδι δέχτηκε ακόμα μία μαχαιριά στο σώμα του. Άλλη μια αγωνιστική δεν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, είναι κομπάρσος. Εκδιώχτηκε, παραμερίστηκε. Σε λίγο θα ενοχλεί. Θα ενοχλούν και εκείνοι που θέλουν να παίξουν μπάλα, μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Αποκλειστικά και μόνο στο γρασίδι.

Οι θεματοφύλακές του είναι οι ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι μόνοι που μπορούν να σώσουν… οτιδήποτε αν σώζεται. Αυτοί μπορούν να ορθώσουν το ανάστημά τους και να διαφυλάξουν την μπάλα που είναι το επάγγελμα, η ζωή τους. Οι Δημόσιες Αρχές παραδοσιακά αποτυγχάνουν. Οι παράγοντες το ίδιο. Ακόμα και ο κόσμος πολλάκις στέκεται κατώτερος των προσδοκιών. Οι ποδοσφαιριστές όμως μπορούν. Με στάση παρόμοια με αυτή του Χαβιέ Ούμπιντες.

Ο αρχηγός του Ατρόμητου δημοσίευσε μία φωτογραφία στο προφίλ του στο Facebook στην οποία απεικονίζεται μία μπάλα ποδοσφαίρου και συνοδεύεται από το εξής μήνυμα: «Αγαπημένη μας μπάλα μην αφήσεις να σε σκοτώσουν, εσύ πρέπει να είσαι πάντα καθαρή»! Πολύ δυνατό το μήνυμα του Αργεντινού μέσου!

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ