Διακόπτεται το πρωτάθλημα

Διακόπτεται το πρωτάθλημα

Την διακοπή του πρωταθλήματος επ’ αόριστον αποφάσισε η Κυβέρνηση όπως δήλωσε ο Γιώργος Βασιλειάδης εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου μετά την συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα. Υπάρχει επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος. Θα μιλήσουμε τις επόμενες ώρες και με την λίγκα και με την ΕΠΟ. Θα υπάρξουν αργότερα οι ανακοινώσεις μετά τις συναντήσεις που […]

Την διακοπή του πρωταθλήματος επ’ αόριστον αποφάσισε η Κυβέρνηση όπως δήλωσε ο Γιώργος Βασιλειάδης εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου μετά την συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα.

Υπάρχει επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος. Θα μιλήσουμε τις επόμενες ώρες και με την λίγκα και με την ΕΠΟ. Θα υπάρξουν αργότερα οι ανακοινώσεις μετά τις συναντήσεις που θα γίνουν σήμερα. Οι ποινές θα είναι αυστηρές για όλους. Και θα πρέπει να υπάρξει κι ένα πλαίσιο που θα είναι ακόμα περισσότερες. Θα ληφθούν όλες οι απαραίτητες αποφάσεις», τόνισε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Αθλητισμού. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Υφυπουργός τόνισε πως υπήρξαν επαφές και με τους αξιωματούχους της UEFA, αναφέροντας χαρακτηριστικά. «Είμαστε σε επικοινωνία με την UEFA. Είναι όλοι σοκαρισμένοι με τις εικόνες που αντίκρισαν», δήλωσε ο Βασιλειάδης.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει πιθανότητα για πιο ακραίες αποφάσεις, απάντησε: «Τα πάντα είναι στο τραπέζι, εφόσον δεν αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του. Περιμένουμε τις προτάσεις από την ΕΠΟ και τη Λίγκα. Το σημαντικό είναι πως πάμε σε μια επ’ αόριστον διακοπή και βλέπουμε».

Σχετικά με το τι μπορεί να αλλάξει, ανέφερε: «Ένα νέο πλαίσιο κανόνων συμφωνημένο από όλους. Το πλαίσιο είναι σαφές, οι ποινές θα είναι αυστηρές για όλους και πρέπει να αυστηροποιηθ9ούν ακόμη περισσότερο. Θα ληφθούν όλες οι απαραίτητες πρόνοιες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ