ΑΕΚ : Καμία ευθύνη για τη διακοπή του ντέρμπι

ΑΕΚ : Καμία ευθύνη για τη διακοπή του ντέρμπι

Το φύλλο αγώνα του Γιώργου Κομίνη για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα χθες βράδυ γράφει ότι η Ένωση μπήκε στα αποδυτήρια εξαιτίας της βίαιας εισόδου του Ιβάν Σαββίδη με τους ανθρώπους της προσωπικής του ασφάλειας. Η επίθεση που έγινε στον πάγκο των κιτρινόμαυρων και συγκεκριμένα στον Βασίλη Δημητριάδη, η επίθεση του Μίχελ στον διαιτητή λέγοντάς […]

Το φύλλο αγώνα του Γιώργου Κομίνη για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα χθες βράδυ γράφει ότι η Ένωση μπήκε στα αποδυτήρια εξαιτίας της βίαιας εισόδου του Ιβάν Σαββίδη με τους ανθρώπους της προσωπικής του ασφάλειας.

Η επίθεση που έγινε στον πάγκο των κιτρινόμαυρων και συγκεκριμένα στον Βασίλη Δημητριάδη, η επίθεση του Μίχελ στον διαιτητή λέγοντάς του «You are finished today» (τελείωσες σήμερα), όπως και όσα του είπε ο Μηνάς Λυσάνδρου, είναι ακόμα ορισμένα στοιχεία που γράφονται στο φύλλο αγώνα.

Ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ τόνισε στον διαιτητή του αγώνα το εξής: «με όλα όσα έγιναν και τη βίαιη είσοδο Σαββίδη που οπλοφορούσε οι παίκτες είναι τρομοκρατημένοι και με αυτές τις συνθήκες δεν μπορούν να παίξουν». Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω, ο Κομίνης έγραψε πως αποφάσισε τη διακοπή του αγώνα. Δηλαδή δεν αναφέρεται πουθενά ότι η ΑΕΚ αρνήθηκε να βγει στο γήπεδο, όπως σας ενημέρωσε to10.gr.

Αναφορικά με το γκολ, ο Κομίνης ισχυρίζεται στο φύλλο αγώνα διευκρινίζεται ότι είχε αποφασίσει να το κατακυρώσει, αλλά τον πρόλαβε η βίαιη είσοδος Σαββίδη και των βοηθών του. Βέβαια είναι δεδομένο ότι σε ότι αφορά την κατοκύρωση του γκολ αυτό δεν ισχύει καθώς είχε σηκώσει το χέρι του ο Κομίνης δίνοντας οφσάιντ, αλλάζοντας απόφαση ώρες μετά στα αποδυτήρια.

Εν πάσει περιπτώσει, στο φύλλο αγώνα αναφέρεται πως η αιτία διακοπής του ντέρμπι είναι η είσοδος του ενόπλου Ιβάν Σαββίδη κι υπολοίπων στον αγωνιστικό χώρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ