Ένταλμα σύλληψης κατά του Ιβάν Σαββίδη!

Ένταλμα σύλληψης κατά του Ιβάν Σαββίδη!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τον ΣΚΑΙ ο Ιβάν Σαββίδης καταζητείται από την αστυνομία! Υπάρχει ένταλμα σύλληψης κατά του Ιβάν Σαββίδη για όσα συνέβησαν χθες στην Τούμπα με την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο οπλοφορώντας! Ο εισαγγελέας διέταξε να προσαχθεί ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ με τη διαδικασία του Αυτοφώρου για παράνομη είσοδο σε αγωνιστικό […]

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τον ΣΚΑΙ ο Ιβάν Σαββίδης καταζητείται από την αστυνομία! Υπάρχει ένταλμα σύλληψης κατά του Ιβάν Σαββίδη για όσα συνέβησαν χθες στην Τούμπα με την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο οπλοφορώντας! Ο εισαγγελέας διέταξε να προσαχθεί ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ με τη διαδικασία του Αυτοφώρου για παράνομη είσοδο σε αγωνιστικό χώρο και παραβάσεις αθλητικής νομοθεσίας.

Συνάμα υπάρχει ένταλμα σύλληψης και για τέσσερα ακόμη άτομα, που πιθανότατα πρόκειται για τα άτομα της προσωπικής του ασφάλειας.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εισέβαλε οπλοφορώντας στον αγωνιστικό χώρο μετά το γκολ του Φερνάντο Βαρέλα και φέρεται να απείλησε τον διαιτητή και όχι μόνο. Όπως ανέφεραν άνθρωποι της ΑΕΚ φέρεται να έχει πει στον Κομίνη «είσαι νεκρός» ενώ έχει επιτεθεί και στον Βασίλη Δημητριάδη.

Όπως σας είχαμε αναφέρει από χθες ο Ιβάν Σαββίδης έφυγε απο το γήπεδο της Τούμπας μετά το ντου που έκανε για να μπορέσει να αποφύγει το αυτόφωρο καθώς ο νόμος είναι ξεκάθαρος και αναφέρει ότι σε αθλητικούς χώρους δεν επιτρέπεται η οπλοκατοχή ούτε σε αστυνομικούς! Και όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο αλλά συνολικά σε όλους τους χώρους του γηπέδου.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως μετά την διακοπή του ντέρμπι ο Κομίνης (μεταξύ άλλων) κατέθεσε στην ΔΕΑΒ για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα.

Το αυτόφωρο λήγει σήμερα το βράδυ και αν έως τότε δεν έχει εντοπισθεί ο Ιβάν Σαββίδης, τότε η δικογραφία θα διαβιβασθεί στον εισαγγελέα για την άσκηση των ποινικών διώξεων και θα πάρει το δρόμο της τακτικής δικαιοσύνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ