«Πρωταθλητές στις συνειδήσεις όλων των φιλάθλων»

«Πρωταθλητές στις συνειδήσεις όλων των φιλάθλων»

Ο Γιώργος Σαββίδης με μήνυμα του στο Instagram αναφέρεται στον φόβο που ένοιωσε για την υγεία του πατέρα του και στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ στις συνειδήσεις των φιλάθλων.

Είδε ένα ακόμη ντέρμπι στην Τούμπα να μην τελειώνει. Είδε συνάμα τον πατέρα του να εισβάλει οπλοφορώντας στον αγωνιστικό χώρο έξαλλος κατά του Κομίνη. Βλέπει, προφανώς, το πρωτάθλημα να χάνεται. Για αυτό ο Γιώργος Σαββίδης με μήνυμα του στο Instagram επιτίθεται σε αυτούς που «κάνουν πόλεμο στον ΠΑΟΚ και την οικογένεια του», τονίζει πως η υγεία του πατέρα του είναι πάνω από όλα και προτρέπει τους αντιπάλους του να βάλουν το τρόπαιο εκεί που ξέρουν…

Αναλυτικά το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη: «Για χάρη των συμφερόντων σας έχετε βιάσει και υποβαθμίσει κάθε έννοια ηθικής και αγωνιστικότητας. Παίζετε με τα νεύρα μας και τις ψυχές εκατομμυρίων ανθρώπων. Ο πόλεμος που δέχεται ο ΠΑΟΚ και η οικογένεια μου είναι ανελέητος. Για πρώτη φορά στη ζωή μου φοβήθηκα για την υγεία του πατέρα μου. Φτάνει ως εδώ, βάλτε το εκεί που ξέρετε τέτοιο τρόπαιο… Στις συνειδήσεις όλων των Ελλήνων φιλάθλων εμείς κερδίσαμε και εμείς είμαστε πρωταθλητές. Αν είναι να επιλέξω ανάμεσα στην υγεία του πατέρα μου και σε ένα πρωτάθλημα που παίζεται παρασκηνιακά και σε αίθουσες δικαστηρίων να είστε σίγουροι θα επιλέξω το πρώτο. Ο ΠΑΟΚ είναι η ζωή μου αλλά ο πατέρας μου είναι ο Θεός μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ