ΠΑΟΚ – ΑΕΚ : Ο νέος γαύρος στη θέση του παλιού

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ : Ο νέος γαύρος στη θέση του παλιού

Αφού κάποιοι αποφάσισαν να καθορίσουν το αποτέλεσμα ενός αγώνα με ψευτοτσαμπουκάδες μοιραία προσυπέγραψαν πως θα περνάει ο λόγος του ισχυρού και ο Ιβάν Σαββίδης πέρα από ισχυρότερος είναι και πιο τρελός από όλους τους υπόλοιπους.

Όταν οι πατεράδες μας μας έλεγαν για όσα είχαν ζήσει τη δεκαετία του 70 τους ακούγαμε εκστατικοί πιστεύοντας ότι έχουν δει τα πάντα στη ζωή τους. Αυτά που βλέπουμε εμείς στο φετινό πρωτάθλημα και ειδικά στις τελευταίες αγωνιστικές ωχριούσαν μπροστά σε όλα όσα είδαν αυτοί. Έχουμε δει πολλά στα ελληνικά γήπεδα έχουμε δει αγώνες ή και τίτλους να κρίνονται από ένα λάθος σφύριγμα ή από ένα μη σφύριγμα. Πρώτη φορά βλέπω να ακυρώνεται γκολ υπό την υπόδειξη ποδοσφαιριστών.

Ο Βαρέλα σκοράρει ο Κομίνης και ο επόπτης κατευθύνονται προς τη σέντρα και επιστρέφουν επειδή έτσι τους υπέδειξαν οι παίχτες της ΑΕΚ. Αν πηγαίνει έτσι τότε ο ρόλος αυτού που κάνει πιο πολλή φασαρία υπερβαίνει και ένα ενδεχόμενο λάθους. Λάθος στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχει βέβαια αλλά το να το αναλύουμε και να το συζητάμε δεν προσφέρει απολύτως τίποτα. Προτείνω να σταλεί το βίντεο στη FIFA και να αποφασίσει η FIFA αν το γκολ είναι κανονικό ή όχι.

Στην Ελλάδα που ο Βαρουχας βλέπει επηρεασμό της φάσης από έναν παίχτη του οποίου τη ύπαρξη οι αντίπαλοι αγνοούσαν στη συγκεκριμένη φάση και το μόνο που θα μπορούσε να επηρεάσει είναι η γραμμή του τέρματος και τα δίχτυα δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε. Αφού κάποιοι αποφάσισαν να καθορίσουν το αποτέλεσμα ενός αγώνα με ψευτοτσαμπουκάδες μοιραία προσυπέγραψαν πως θα περνάει ο λόγος του ισχυρού και ο Ιβάν Σαββίδης πέρα από ισχυρότερος είναι και πιο τρελός από όλους τους υπόλοιπους. Καληνύχτα σας.

Υ.Γ. Για να είμαι συνεπής με την ιστορική αλήθεια δεν ήταν η πρώτη φορά που οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν αν ένα γκολ έπρεπε να μετρήσει ή οχι. Έχει συμβεί στο ίδιο γήπεδο όταν το γκολ του Τακολα ακυρώθηκε με υπόδειξη του τερματοφύλακα-διαιτητή Δημήτρη Ελευθεροπουλου. Μαντέψτε ποιοι είναι οι νέοι γαύροι στη θέση του παλιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ