Χιμένεθ στην Ισπανία: «Ο Μελισσανίδης είπε ότι δεν παίζουμε με άνθρωπο να οπλοφορεί»

Χιμένεθ στην Ισπανία: «Ο Μελισσανίδης είπε ότι δεν παίζουμε με άνθρωπο να οπλοφορεί»

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε μέσα από τα αποδυτήρια της Τούμπας στους συμπατριώτες του, αναφέρθηκε στο όπλο του Σαββίδη και στο ξεκάθαρο «όχι» του Μελισσανίδη για να συνεχιστεί το ματς.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο διασύρεται παγκοσμίως. Με την εικόνα του Ιβάν Σαββίδη να κάνει τον γύρο των ΜΜΕ όλου του πλανήτη. Τα ισπανικά ΜΜΕ, μάλιστα, αναζήτησαν προπονητές και παίκτες της ΑΕΚ και του ΠΑΟ, με σκοπό να ενημερωθούν τι συνέβη στην Τούμπα. Με τον Μανόλο Χιμένεθ να μιλάει στους συμπατριώτες του και να παρουσιάζει το κλίμα μέσα από τα αποδυτήρια της Τούμπας και το… όπλο του Σαββίδη!

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser Catalunia», ο προπονητής της ΑΕΚ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτή τη στιγμή είμαστε στα αποδυτήρια, δεν μπορούμε να βγούμε από εδώ. Δεν μας επιτρέπεται. Παντού εκτός γηπέδου υπάρχουν οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας».

Σε ερώτηση για το εάν ο ίδιος και οι παίκτες του αντιλήφθηκαν το όπλο που κρατούσε ο Σαββίδης, τόνισε: «Στην αρχή δεν γνωρίζαμε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έχει όπλο, αλλά μετά το είδαμε»!

Στη συνέχεια ο Χιμένεθ αποκάλυψε ότι ο ΠΑΟΚ πίεζε να συνεχιστεί το παιχνίδι, ωστόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξεκαθάρισε ότι από τη στιγμή που στο γήπεδο υπάρχει κάποιος με όπλο, αυτό δεν μπορεί να γίνει. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Ισπανός τεχνικός: «Ο ΠΑΟΚ ήθελε να συνεχίσουμε το παιχνίδι, αλλά ο πρόεδρός μας είπε «ΟΧΙ. Δεν πρόκειται να παίξετε γιατί στο γήπεδο υπάρχει ένας άνθρωπος με πιστόλι». Θα δούμε τι θα πει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Αυτό είναι περισσότερο από τρεις πόντους».

Κλείνοντας, ο τεχνικός της Ενωσης υποστήριξε ότι «…πρέπει να μείνουμε εδώ, δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω σήμερα. Θα φύγουμε αύριο και όταν η Αστυνομία μας πει ΟΚ, θα πάμε στο ξενοδοχείο. Θα δούμε τι θα συμβεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ