«Ντου» έξω από τα δημοσιογραφικά της Τούμπας!

«Ντου» έξω από τα δημοσιογραφικά της Τούμπας!

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα και πάλι στην Τούμπα από επεισόδια που βρίσκονται σε εξέλιξη στον χώρο εκτός των αποδυτηρίων του γηπέδου. Τα δημοσιογραφικά θεωρεία έχουν αδειάσει, καθώς οι εκπρόσωποι του Τύπου είναι από τους πρώτους στους οποίους φτάνουν τα δακρυγόνα τα οποία ρίχνει η αστυνομία στον χώρο ακριβώς από πίσω τους. Την ώρα που οι άνθρωποι […]

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα και πάλι στην Τούμπα από επεισόδια που βρίσκονται σε εξέλιξη στον χώρο εκτός των αποδυτηρίων του γηπέδου. Τα δημοσιογραφικά θεωρεία έχουν αδειάσει, καθώς οι εκπρόσωποι του Τύπου είναι από τους πρώτους στους οποίους φτάνουν τα δακρυγόνα τα οποία ρίχνει η αστυνομία στον χώρο ακριβώς από πίσω τους.

Την ώρα που οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ φαίνεται να παζαρεύουν με την ΑΕΚ και το διαιτητικό τρίο τουλάχιστον το ενδεχόμενο να επιστρέψουν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο και να μην ολοκληρωθεί το ματς με διακοπή, οι οπαδοί του Δικέφαλου του Βορρά που είχαν υποδειγματική στάση καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα, φαίνεται ότι ξέσπασαν στις αστυνομικές δυνάμεις σε ένα νέο κύκλο επεισοδίων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ