ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα : «Όλοι μαζί δίπλα στους ποδοσφαιριστές μας»

ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα : «Όλοι μαζί δίπλα στους ποδοσφαιριστές μας»

Ανακοίνωση-κάλεσμα στον κόσμο για να στηρίξουν την ομάδα στον αυριανό αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα απεύθυνε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, στην προσπάθεια που γίνεται για την κατάληψη της 5ης θέσης.

Η 5η θέση είναι το μεγάλο διακύβευμα της χρονιά για τον ΠΑΣ Γιάννινα όπου και κόντρα σε Ξάνθη, Πανιώνιο, Αστέρα Τρίπολης και Παναθηναϊκό. Στα έξι ματς που απομένουν λοιπόν κάθε βαθμός μετράει για αυτό και οι παράγοντες της ΠΑΕ κάλεσαν τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο, παράλληλα με την ανακοίνωση της αποστολής για το αυριανό ματς κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ…

6 παιχνίδια έχουν απομείνει στο φετινό πρωτάθλημα, με τον ΠΑΣ να είναι κοντά στην 5η θέση. Τώρα περισσότερο από ποτέ είναι ανάγκη οι φίλαθλοι μας να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας μας για να της δώσουν την ώθηση να πετύχει το στόχο της στους τελευταίους αγώνες..

Το τεχνικό team σήμερα στην προπόνηση είχε ανάλυση τακτικής για το αυριανό παιχνίδι και για το τελείωμα στατικές φάσεις. Ο προπονητής της ομάδας μας κ.Πετράκης μετά την προπόνηση ετοίμασε την αυριανή αποστολή με 20 ποδοσφαιριστές, τους:

ΒΕΛΛΙΔΗ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΔΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΡΑΝΙΚΑ, ΣΚΟΝΔΡΑ, ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟ, BETRA, CIKARSKI, ΜΙΧΑΗΛ, ΜΑΝΘΑΤΗ, ΓΙΑΚΟ, LILA, HELLQUIST, SOLTANI, VIDAL, ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ, ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ, CONDE, ΝΙΚΟΛΙΑ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ.

Αρχηγός της αποστολής ο Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκος.

Μετά το τέλος της προπόνησης η ομάδα αποχώρησε για το ξενοδοχείο που θα καταλύσει πριν τον αγώνα…

Καλή τους επιτυχία και ο κόσμος, η δύναμη της ομάδας μας, να γίνει ο 12ος παίκτης…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ