Λαμία – Λεβαδειακός 1-1

Λαμία – Λεβαδειακός 1-1

Η Λαμία ήταν ανώτερη στο εντός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη (1-1) από τον τυχερό και καλά στημένο Λεβαδειακό, για να τελειώσει την υπόθεση σωτηρίας, για την 25η αγωνιστική της Superleague.

Η Λαμία έχασε τεράστια ευκαιρία να νιώσει ασφαλής. Και την έχασε, διότι αν και για ένα ολόκληρο ημίχρονο έμοιαζε να παίζει… μόνη της, δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στον Λεβαδειακό ένα δεύτερο γκολ. Το τελικό 1-1 την κρατάει σε συναγερμό…

Η ομάδα της Φθιώτιδας θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να είναι τουλάχιστον δύο νίκες μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού. Το πέταξε αυτό το δικαίωμα, είναι στο +5 από τον Απόλλωνα, που όμως έχει παιχνίδι λιγότερο (με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα). Στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησε απόλυτα απέναντι στον Λεβαδειακό των μηδέν τελικών σε αυτό το διάστημα, αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης.

Η ομάδα της Βοιωτίας είχε προηγηθεί στο 33′ με τον Γιακουμάκη, από ασίστ του Γιουσούφ. Η Λαμία ισοφάρισε γρήγορα, στο 40′ με σουτ του Τσούκαλου έξω από την περιοχή και λάθος εκτίμηση από τον Σωτηρίου, αλλά όσοι πίστεψαν ότι πια ήταν θέμα χρόνου ένα δεύτερο γκολ, έκαναν λάθος.

Η Λαμία για ένα ολόκληρο ημίχρονο έπαιξε τον Λεβαδειακό στο μισό γήπεδο. Αλλά όταν σε ένα πρωτάθλημα έχεις μάθει κυρίως να αμύνεσαι, όταν πρέπει να επιτεθείς, έχεις πρόβλημα. Ευκαιρίες είχε, γκολ δεν είχε.

Στο 56′ ο Σωτηρίου σταμάτησε το σουτ του Βασιλαντωνόπουλου. Στο 66′ η σέντρα σουτ του Αναστασόπουλου, βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 70′ ο Καραγιάννης πλάσαρε πάνω στο σώμα του Τριποτσέρη. Στο 72′ το φάουλ του Ακόστα πέρασε άουτ. Στις καθυστερήσεις ο Αναστασιάδης επίσης έστειλε την μπάλα άουτ, στην τελευταία φάση του αγώνα.

Το κλειδί: Για να πάρει η Λαμία έστω την ισοπαλία, καθοριστικό ρόλο έπαιξε η γρήγορη ισοφάριση. Αν δεν το είχε κάνει αυτό, με τη δυσκολία που είχε στο γκολ στα υπόλοιπα λεπτά, θα μπορούσε ακόμη και να έχει χάσει το ματς.

Το 10άρι: Ο Βάντερσον ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης για τους γηπεδούχους. Με τελικές προσπάθειες, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, με τελικές πάσες, με πολλά αγγίγματα της μπάλας και πολλές πρωτοβουλίες. Η εμφάνιση και η διάθεσή του, όμως, δεν αρκούσαν.

Στον πάγκο: Ο Μπούτνικ έβγαλε το παιχνίδι χωρίς να απειλήσει ουσιαστικά την άμυνα του Λεβαδειακού. Μία κεφαλιά άουτ στο 87′, ήταν η καλύτερη στιγμή του. Πρόλαβε, όμως, να κάνει δυο… βουτιές για πέναλτι. Χωρίς μάλιστα να δει κίτρινη κάρτα.

Γιατί κόουτς: Για ένα ολόκληρο ημίχρονο η Λαμία έμοιαζε να παίζει μόνη της και να μην μπορεί να κερδίσει. Ο Μπάμπης Τεννές έβαλε ό,τι επιθετικό όπλο είχε, αλλά γκολ δεν βρήκε η ομάδα του.

ΛΑΜΙΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-1
Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας
Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος
Βοηθοί:  Χρυσούλα Κουρομπύλια, Αλέξανδρος Γρέβενης
Τέταρτος: Δημήτριος Καραντώνης
Γκολ: 40′ Τσούκαλος / 33′ Γιακουμάκης
Κίτρινες: Αναστασιάδης / Τριποτσέρης, Γιακουμάκης, Αντιλέχου, Νίκας
Κόκκινες:

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Παπαργυρίου 58′ Αναστασόπουλος), Όμο )81′ Άστσεριτς), Μπλάζιτς, Ακόστα, Βάντερσον, Μπούντινικ, Τσούκαλος (69′ Καραγιάννης)

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Σωτηρίου, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης, Ζοάο Φαβάρο (75′ Ζαραδούκας), Αντιλέχου, Νιάς, Μητρόπουλος, Γιουσούφ (84′ Νίκας), Σουμπίνιο (63′ Σαβαντογκό), Γιακουμάκης, Μαρκόβσκι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ