Δημάτος : «Tι είναι δίκαιο και τι ηθικό ο καθένας το αντιλαμβάνεται με τον δικό του τρόπο»

Δημάτος : «Tι είναι δίκαιο και τι ηθικό ο καθένας το αντιλαμβάνεται με τον δικό του τρόπο»

Ο Ανδρέας Δημάτος έκανε το δικό του σχόλιο σχετικά με την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ απάντησε επί της ουσίας στο σχόλιο του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκου Κυριάκου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το τι είναι δίκαιο και τι ηθικό ο καθένας το αντιλαμβάνεται με τον δικό του τρόπο. Ακόμη, […]

Ο Ανδρέας Δημάτος έκανε το δικό του σχόλιο σχετικά με την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ απάντησε επί της ουσίας στο σχόλιο του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκου Κυριάκου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το τι είναι δίκαιο και τι ηθικό ο καθένας το αντιλαμβάνεται με τον δικό του τρόπο.

Ακόμη, ο Ανδρέας Δημάτος τόνισε ότι στην ΑΕΚ δεν έχει χαριστεί διαχρονικά το παραμικρό και ότι για την ομάδα υπάρχει μόνο το τι συμβαίνει στο γήπεδο, στρέφοντας την προσοχή του στο σημερινό ντέρμπι της Τούμπας.

Η σχετική ανάρτηση:

«Το τι είναι δίκαιο και τι είναι ηθικό ο καθένας το αντιλαμβάνεται με τον δικό του τρόπο. Όλοι στο τέλος θα κριθούμε για τη στάση μας απέναντι σε αυτό που υπηρετούμε. Για μια περήφανη ομάδα σαν την ΑΕΚ, που σε ολόκληρη την ιστορία της δεν της έχει χαριστεί το παραμικρό, υπάρχει μόνο το γήπεδο! Για όλα τα υπόλοιπα υπάρχει χρόνος…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ