Λουντ : «Δίνουμε τη μάχη όλοι μαζί, νιώθω όμορφα στον Παναθηναϊκό»

Λουντ : «Δίνουμε τη μάχη όλοι μαζί, νιώθω όμορφα στον Παναθηναϊκό»

Ο Ρόμπιν Λούντ τόνισε μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης πως όλοι στον Παναθηναϊκό δίνουν μαζί τη μάχη, ενώ υπογράμμισε πως νιώθει όμορφα στο Τριφύλλι.

Στον Παναθηναϊκό δίνουν τη μάχη όλοι μαζί, ως ομάδα, όπως τόνισε ο Ρόμπιν Λούντ μετά την ισοπαλία (1-1) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, με τον Φινλανδό να λέει παράλληλα πως νιώθει όμορφα στο Τριφύλλι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο Λούντ:

«Και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, προσπάθησαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, στο τέλος το παιχνίδι ολοκληρώθηκε ισόπαλο και χάσαμε δύο πόντους. Είναι δύσκολα τα πράγματα για εμάς, πολλά έχουν συμβεί, όμως όλοι μαζί δίνουμε τη μάχη μας ως ομάδα, μαζί με τον προπονητή μας, προκειμένου να κρατήσουμε ψηλά το ηθικό μας.

Τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά πιστεύω σε αυτή την ομάδα, στους συμπαίκτες μου, μπορούμε να κάνει δύσκολα τα πράγματα για τους αντιπάλους μας και να νικήσουμε σε όλα τα ματς μέχρι το τέλος. Πλησιάζουμε στο τέλος, όμως υπολείπονται ακόμη πέντε αγώνες και βαθμοί που μπορούμε να κερδίσουμε, όσους περισσότερους μπορούμε, υπάρχει κίνητρο και θέλουμε να κάνουμε τα πράγματα όσο καλύτερα γίνονται.

 

Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος, τιμή μου που βρίσκομαι εδώ και τα δίνω όλα για τους εξαιρετικούς φιλάθλους μας. Αισθάνομαι όμορφα εδώ και χαίρομαι που παίζω σε τόσους πολλούς αγώνες, ο Παναθηναϊκός είναι σημαντικός σύλλογος, αυτό είναι το μοναδικό που μπορώ να πω για το μέλλον μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ