Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague

Μετά τις ισοπαλίες σε AEL FC Arena, Νέα Σμύρνη και Λεωφόρο, ας δούμε πως άλλαξε η κατάσταση στη βαθμολογία της Superleague και στις μάχες για την σωτηρία και για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στο πρώτο χρονικά ματς της Superleague, η Κέρκυρα «τσίμπησε» βαθμό εκτός έδρας από την άνετη Λάρισα (0-0), που ίσως αποδειχθεί σημαντικός στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού.

Ισόπαλο αλλά πολύ πιο χορταστικό ήταν το ματς στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο να προηγείται 2-0 και τον Ατρόμητο να σώζει τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας ισοφαρίζοντας σε 2-2 με γκολάρα του Ουάρντα

Στο τελευταίο ματς της ημέρας, ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε μια ανάσα από το διπλό με γκολ του Μανιά, αλλά στο 87’ ο Λουντ ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης στη Λεωφόρο.

Ας ρίξουμε μια ματιά στη βαθμολογία όπως διαμορφώθηκε από τα ματς του Σαββάτου για την 25η αγωνιστική:

1.A.E.K.  54
2.Π.Α.Ο.Κ.  52**
3.ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.  47
4.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  47*
5.ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  33
6.ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.  33
7.ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  32
8.Α.Ο.ΞΑΝΘΗΣ  32
9.ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  30
10.ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  29
11.ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  29
12.Α.Ε.Λ.  26
13.ΛΑΜΙΑ  23
14.Α.Ο.Κ.  20
15.ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.  19
16.ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ  10

*Εκκρεμεί για τον Ολυμπιακό η τελεσίδικη απόφαση για την αφαίρεση 3 βαθμών, που αποφάσισε το Πειθαρχικό όργανο της Superleague, για τον αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ. Η τελική απόφαση θα ανακοινωθεί την Τρίτη 13/3.

**Επίσης δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση για την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού. Πρωτόδικα το ματς έχει επικυρωθεί υπέρ του Ολυμπιακού με 3-0 και έχει επιβληθεί αφαίρεση τριών βαθμών, με τον Δικέφαλο του Βορρά να έχει ασκήσει έφεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ