Λάρισα : «Δεν θα γίνει επαναπρόσληψη προπονητή»

Λάρισα : «Δεν θα γίνει επαναπρόσληψη προπονητή»

Η παραίτηση του Ράτκο Ντόστανιτς έφερε πολλά ονόματα στο προσκήνιο για τον πάγκο της Λάρισας, ορισμένα εκ των οποίων έχουν κοουτσάρει ξανά τον πάγκο της. Ωστόσο, οι άνθρωποι της θεσσαλικής ΠΑΕ ξεκαθάρισαν ότι δεν θα γίνει πρόσληψη προπονητή ο οποίος έχει ξαναπεράσει από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση των βυσσινί: «Επειδή λίγα […]

Η παραίτηση του Ράτκο Ντόστανιτς έφερε πολλά ονόματα στο προσκήνιο για τον πάγκο της Λάρισας, ορισμένα εκ των οποίων έχουν κοουτσάρει ξανά τον πάγκο της. Ωστόσο, οι άνθρωποι της θεσσαλικής ΠΑΕ ξεκαθάρισαν ότι δεν θα γίνει πρόσληψη προπονητή ο οποίος έχει ξαναπεράσει από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των βυσσινί:

«Επειδή λίγα δευτερόλεπτα μετά την παραίτηση του κ. Ντόστανιτς άρχισε στη Λάρισα, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη από διάφορα sites και ραδιόφωνα μία ακατάσχετη και ανεύθυνη προπονητολογία, η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι:

1. Προπονητές οι οποίοι εργάστηκαν στο παρελθόν στην ΑΕΛ αποκλείεται να επαναπροσληφθούν.

2. Αποκλείεται να προσληφθεί ξένος προπονητής.

3. Με κανέναν προπονητή δεν έχει μιλήσει και περισσότερο δεν έχει συμφωνήσει είτε ο κ. Κούγιας είτε οποιοδήποτε άλλο στέλεχος της ΠΑΕ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ