Ξάνθη : Χωρίς Λισγάρα κόντρα στον Παναιτωλικό

Ξάνθη : Χωρίς Λισγάρα κόντρα στον Παναιτωλικό

Η Ξάνθη θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό στα Πηγάδια την Κυριακή 11 Μαρτίου στις 17:15 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Superleague. Οι Ακρίτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους Αγρινιώτες. Στην τελευταία προπόνηση που έγινε σήμερα, οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς δούλεψαν σε θέματα τακτικής στο «διπλό» σε περιορισμένο χώρο, στις στημένες […]

Η Ξάνθη θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό στα Πηγάδια την Κυριακή 11 Μαρτίου στις 17:15 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Superleague. Οι Ακρίτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους Αγρινιώτες.

Στην τελευταία προπόνηση που έγινε σήμερα, οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς δούλεψαν σε θέματα τακτικής στο «διπλό» σε περιορισμένο χώρο, στις στημένες φάσεις και στα τελειώματα επιθετικών ενεργειών.

Ο Ράσταβατς μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή στην οποία δεν συμπεριλαμβάνεται ο τιμωρημένος λόγω καρτών, Χρήστος Λισγάρας.

Αναλυτικά η αποστολή για τον αυριανό αγώνα: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Συλλά, Κασάδο, Μπαξεβανίδης, Σβάρνας, Μελιόπουλος, Φλίσκας, Ντε Λούκας, Μεχία, Καμαρά, Λουσέρο, Τζουρίτσκοβιτς, Μπρίτο, Τριάδης, Φασίδης, Ορφανίδης, Γέντρισεκ, Κάστρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ