Γρηγορίου : «Στο ίδιο έργο θεατές…»

Γρηγορίου : «Στο ίδιο έργο θεατές…»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν ήταν ευχαριστημένος από το γεγονός ότι ο Πανιώνιος ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από τον Ατρόμητο. Ο προπονητής των Νεοσμυρνιωτών μίλησε στην κάμερα της Nova τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι έπρεπε να είχε αλλάξει η εικόνα της ομάδας του, όπως είχε συμφωνήσει με τους παίκτες του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Στο ίδιο έργο θεατές, […]

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν ήταν ευχαριστημένος από το γεγονός ότι ο Πανιώνιος ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από τον Ατρόμητο. Ο προπονητής των Νεοσμυρνιωτών μίλησε στην κάμερα της Nova τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι έπρεπε να είχε αλλάξει η εικόνα της ομάδας του, όπως είχε συμφωνήσει με τους παίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στο ίδιο έργο θεατές, είπαμε ότι πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας, να βάλουμε βάθος, ορισμένα πράγματα. Όταν δεχόμαστε γκολ από στατική φάση και γίνεται οριακό το ματς 2-1, λογικό να κινδυνεύεις και να δεχθείς μετά άλλο ένα γκολ, της ισοφάρισης, στο 93ο λεπτό  όπως έγινε απόψε. Πρέπει να συνεχίσουμε, εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει άλλη επιλογή, πάντως η εικόνα μας είναι βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και μακάρι στον επόμενο αγώνα να έχουμε εμείς την τύχη με το μέρος μας ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ