Ο πανηγυρισμός του Ουάρντα και το «συγγνώμη» (pics)

Ο πανηγυρισμός του Ουάρντα και το «συγγνώμη» (pics)

Ο ιδιαίτερος πανηγυρισμός του Αμρ Ουάρντα μετά το 2-2 κόντρα στον Πανιώνιο και το «συγγνώμη» του από τον υπόλοιπο κόσμο!

Στο 93ο λεπτό του αγώνα του Ατρόμητου κόντρα στον Πανιώνιο ο Αμρ Ουάρντα πάγωσε την Πλατεία και με απίθανη κεφαλιά ψαράκι διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Μπορεί ο Ιστορικός να προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα τέρματα του Σπιριντόνοβιτς και να ήταν κοντά στην πρώτη του νίκη μετά τις 10 Φλεβάρη και την επικράτηση με 1-0 επί της Λαμίας, όμως ο Αιγύπτιος άσος είχε άλλη γνώμη…

Μάλιστα ο 24χρονος πανηγύρισε έντονα το γκολ της ισοφάρισης με αποτέλεσμα να δεχθεί την κίτρινη κάρτα του διαιτητή κι αυτό γιατί τα είχε με συγκεκριμένους φιλάθλους των Κυανέρυθρων από τα επίσημα, προς τους οποίους κινήθηκε κάνοντάς τους νόημα να σωπάσουν και δείχνοντας τους τη φανέλα του Ατρόμητου. Παράλληλα ζήτησε συγγνώμη από τον υπόλοιπο κόσμο στις κερκίδες και από τον πάγκο του Πανιωνίου. Κάτι που επανέλαβε και μετά το σφύριγμα της λήξης. Πήγε προς τα επίσημα του και ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο για τον πανηγυρισμό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ