Πλατανιάς : Η αποστολή με Ολυμπιακό

Πλατανιάς : Η αποστολή με Ολυμπιακό

Ο Πλατανιάς θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό αύριο (11/3, 15:00) στα Περιβόλια για την 25η αγωνιστική της Superleague. Οι Χανιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς με τους ερυθρόλευκους με τη σημερινή προπόνηση. Οι παίκτες του Πλατανιά επικεντρώθηκαν στην τακτική, καθώς και στις στημένες φάσεις. Έπειτα το πέρας της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης […]

Ο Πλατανιάς θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό αύριο (11/3, 15:00) στα Περιβόλια για την 25η αγωνιστική της Superleague. Οι Χανιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς με τους ερυθρόλευκους με τη σημερινή προπόνηση.

Οι παίκτες του Πλατανιά επικεντρώθηκαν στην τακτική, καθώς και στις στημένες φάσεις. Έπειτα το πέρας της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Χατζηνικολάου ανακοίνωσε την αποστολή από την οποία λείπουν τα ονόματα των Βάντερσον και Πετρόπουλου, όπως σας ενημερώσαμε χθες.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοκκαλάς, Κλιάιτς, Στάμου, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Νίλι, Ουές, Σάαντο, Πλιάτσικας, Στανισάβλιεβιτς, Πατράλης, Παπανικολάου, Δημούτσος, Στόιτσεφ, Μαλσά, Ντουαλά, Κοροβέσης, Κλαρκ, Κασάλιτσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ