Λάρισα – Κέρκυρα 0-0

Λάρισα – Κέρκυρα 0-0

Οι νησιώτες πήραν εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Λάρισα (0-0). Οι φιλοξενούμενοι που έπαιξαν με δέκα παίκτες από το 68', είχαν δοκάρι με τον Επστάιν στο 65'. Πίεσε η Λάρισα στο φινάλε αλλά δεν μπόρεσε να βρει το γκολ.

Λάρισα και Κέρκυρα έμειναν στο 0-0 στο AEL fc Arena, με την ισοπαλία να μην αφήνει ικανοποιημένη καμιά ομάδα. Η Κέρκυρα είχε μεγάλη ευκαιρία στο 65′ με το δοκάρι του Επστάιν αλλά έμεινε με δέκα παίκτες στο 68′, λόγω αποβολής του Σπίνουλα. Η Λάρισα έκλεισε στο μισό γήπεδο την Κέρκυρα στο τελευταίο εικοσάλεπτο αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Οι Θεσσαλοί είχαν μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ του Περόνε στο 72′ με Γιαννακόπουλο να διατηρεί ανέπαφη την εστία του.

Είχε τον έλεγχο η Λάρισα στο πρώτο

Η Λάρισα είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο του ματς, είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας αλλά δεν κατάφερε να βρει τρόπο για να σκοράρει. Η Κέρκυρα από την άλλη πλευρά προσπάθησε να προκαλέσει προβλήματα στους γηπεδούχους με κόντρες, αλλά το πρώτο 45λεπτο δεν είχε τις πολύ μεγάλες φάσεις.

Το δοκάρι του Επστάιν και η αποβολή του Σπίνουλα

Η μεγάλη ευκαιρία του ματς ανήκε στην Κέρκυρα, καθώς οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ με τον Επστάιν στο 65′. Η μπάλα όμως βρήκε το δεξί δοκάρι τις εστίας του Μπόζοβιτς στο σουτ που έκανε ο Γερμανός εξτρέμ. Τα πράγματα έγιναν δύσκολα για την Κέρκυρα στο 68′, καθώς οι Φαίακες έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σπίνουλα.

Η ευκαιρία του Περόνε

Η Λάρισα εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική της υπεροχή και πίεσε την αντίπαλο της, ψάχνοντας το γκολ που θα της χάριζε τη νίκη. Οι γηπεδούχοι είχαν μάλιστα μεγάλη ευκαιρία με τον Περόνε στο 72′, όταν ο επιθετικός της Λάρισας βρέθηκε απέναντι στον Γιαννακόπουλο, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος και η Λάρισα έφτασε τους 26 βαθμούς ενώ η Κέρκυρα είναι στους 20 πόντους έναν περισσότερο από τον Απόλλωνα.

Το «κλειδί»: Η αστοχία των επιθετικών δεν επέτρεψε σε καμιά από τις δύο ομάδες να πάρει τη νίκη.

Το10άρι: Ο Αντέτζο ήταν με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης της Κέρκυρας. Ο στόπερ της φιλοξενούμενης ομάδας έκανε πολύ καλό ματς.

Στον πάγκο: Ο Σπίνουλας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες, σ’ ένα πολύ σημαντικό ματς.

Γιατί κόουτς: Ο Ντόστανιτς σίγουρα περίμενε περισσότερα στο επιθετικό σκέλος και κυρίως στον τρόπο με τον οποίο τέλειωσαν τις φάσεις οι παίκτες του.

Λάρισα – Κέρκυρα 0-0

Διαιτητής: Θάνος

Γκολ:-

Κίτρινες κάρτες: 30’ Ζίζιτς, 61’ Μιλοσάβλιεβιτς, 73’ Μασούρας  – 40’, 68’ Σπίνουλας

Αποβολές: 68’ Σπίνουλας.

Λάρισα: Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας (53’ Ρέντζας), Φατιόν (83’ Μλαντένοβιτς), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Περόνε, Ναζλίδης (63’ Λεοζίνιο), Κριζμάν.

Κέρκυρα: Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Αρτυματάς, Κρητικός, Ζορμπάς (74’ Γκράσι), Παμλίδης (88’ Μυτίδης), Σπίνουλας, Ρόλε (90’ Ινάσιο), Επστάιν, Γρομητσάρης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ