Προκλητικός ο ΠΑΟΚ: «Ο Θέος πάτησε το χείλος του Γκαρθία»

Προκλητικός ο ΠΑΟΚ: «Ο Θέος πάτησε το χείλος του Γκαρθία»

Συνεχίζει τα ψεύδη και την προκλητική στάση ο ΠΑΟΚ με τον δικηγόρο της ομάδας να χαρακτηρίζει εσκεμμένο τον τραυματισμό του προπονητή του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία και μάλιστα από τον γιατρό του Ολυμπιακού

Ο Αχιλλέας Μαυρομμάτης, δικηγόρος του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της Έφεσης του συλλόγου της Θεσσαλονίκης υποστήριξε πώς σύσσωμος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ οδηγείτε στο συμπέρασμα ότι υπήρχε μεθόδευση να μην γίνει ο αγώνας και στάθηκε στο 15λεπτο στο οποίο ο προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, έμεινε μόνος στα αποδυτήρια με τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Θέο, μη δεχόμενος να τον εξετάσει ο γιατρός του αγώνα τουτέστιν ο γιατρός του ΠΑΟΚ!

Αναλυτικά η τοποθέτησή του σχετικά με τον εν λόγω ζήτημα:

«Δεν ξέρουμε τι μπορεί να είχε συμβεί στα 15 λεπτά. Αυτός ο τραυματισμός θα μπορούσε να είχε γίνει σε πέντε λεπτά. Ο κύριος Καλπακίδης, υπάλληλος της εταιρίας security, λέει ότι ότι είδε τον κύριο Γκαρθία να πιάνει το πρόσωπο του και να πέφτει κάτω. Στην κατάθεση του λέει ότι είδε τον Θέο να πατάει το χείλος του Όσκαρ Γκαρθία και τον κύριο Καραπαπά να του λέει «Όχι εδώ, πάρτον κάτω, όχι εδώ». Η κοινή λογική μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μία μεθοδευμένη προσπάθεια να προκύψει τραυματισμός, να μην γίνει ο αγώνας», δήλωσε αρχικά, για να συνεχίσει:

«Ο τραυματιοφορέας κύριος Σωτηράκης λέει ότι πήγε να βοηθήσει και τον έδιωξαν. Πρόκειται περι μεθοδευμένης προσπάθειας να προκύψει μη διεξαγωγή του αγώνα, όλα αυτά εκεί οδηγούν».
Ο Νίκος Παπαδόπουλος επίσης νομικός του ΠΑΟΚ είπε επί του θέματος: «Με βάση την κοινή λογική, αυτός που πέταξε το ρολό, αν ήθελε να τραυματίσει τον Γκαρθία, δεν θα το πέταξε ανοικτό. Τα 15 λεπτά στα αποδυτήρια μήπως ήταν ο χρόνος που χρειάστηκε να σκηνοθετήσουν έναν τραυματισμό;».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ