Παναθηναϊκός : Το χρήμα θα δώσει τις απαντήσεις

Παναθηναϊκός : Το χρήμα θα δώσει τις απαντήσεις

Τα ερωτήματα για Παναθηναϊκή Πολιτεία στο ΟΑΚΑ είναι πολλά, αλλά όταν υπάρχει χρήμα τα πάντα ξεπερνιούνται.

Θέληση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου και την Κυβέρνηση υπάρχει. Δυσκολίες υφίστανται. Ερωτήματα πολλά. Αλλά αν υπάρχει χρήμα όλα γίνονται. Όσο περίπλοκο κι αν είναι το πρότζεκτ μίας Παναθηναϊκής Πολιτείας στο ΟΑΚΑ, αν η επένδυση, που όπως διαρρέει από κυβερνητικά στελέχη αγγίζει το 1,1 δις ευρώ, τότε τι είναι αυτό που θα προκαλέσει εμπόδιο;

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα πάρει άμεσα θέση για την υπόθεση. Θέλει να δει να τρέχουν εξελίξεις, να γίνουν σημαντικά βήματα και τότε αναμένεται να προχωρήσει σε ανακοινώσεις και να δώσει απαντήσεις σε ορισμένα ερωτήματα. Ένα από τα πιο σημαντικά είναι τι θα γίνει με τη Λεωφόρο; Αν πάρει ο Παναθηναϊκός εγκαταστάσεις στο ΟΑΚΑ, τότε θα πρέπει να αφήσει την ιστορική του έδρα. Ο Ερασιτέχνης θα πρέπει να εκλέξει διοίκηση, η οποία θα ψηφίσει την μετακόμιση (δεν νομίζουμε ότι θα διαφωνήσει κάποιος) για να πάει στο Μαρούσι. Σίγουρα έχει προβλεφθεί στο πρότζεκτ χώρος για τα αθλήματα του ερασιτέχνη.

Επίσης, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και να γίνουν μελέτες για το Ολυμπιακό Στάδιο. Θα γκρεμιστεί για να γίνει από την αρχή; Θα γίνει μερική ανακατασκευή; Διότι τα σενάρια θέλουν να φεύγει μόνο το άνω διάζωμα, να γίνεται βύθιση του αγωνιστικού χώρου κι όλα αυτά που ακούμε κατά καιρούς όταν είναι να γίνει ανακατασκευή γηπέδου. Τι θα συμβεί με το στέγαστρο Καλατράβα. Θα παραμείνει; Θα φύγει τελείως. Διότι απαιτούνται χρήματα για τη συντήρησή του.

Τι θα γίνει με το κλειστό; Θα μείνει και θα κατασκευαστεί ακόμα ένα, όπως προβλέπει το πλάνο; Θα γκρεμιστεί και θα φτιαχτεί από την αρχή; Τι θα γίνει με την ποδοσφαιρική ΑΕΚ μέχρι να μετακομίσει στο γήπεδό της; Τι θα γίνει με την μπασκετική; Είναι δυνατόν σε Παναθηναϊκή Πολιτεία να υπάρχει και γήπεδο της ΑΕΚ; Η εκάστοτε κυβέρνηση μπορεί για δικούς της λόγους να θέλει να τους ικανοποιήσει όλους, αλλά δεν είναι απλά πράγματα αυτά. Το πλάνο επίσης προβλέπει ξενοδοχεία, εμπορικούς χώρους. Θα περάσει νομοσχέδιο όταν σε κοντινή απόσταση υπάρχουν ήδη εμπορικά; Είναι πολλά τα συμφέροντα. Και όπως γίνεται αντιληπτό τα ερωτήματα. Και σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλα ή θα προκύψουν στην πορεία. Είπαμε, όμως, ότι υπάρχει θέληση απ’ όλες τις πλευρές. Όταν φανεί και το χρήμα, θα δοθούν οι κατάλληλες απαντήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ