Με Σαββίδη το συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ

Με Σαββίδη το συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ

Χιλιάδες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ περιμένουν στη Θεσσαλονίκη πως θα συγκεντρωθούν στην περιοχή της Καμάρας προκειμένου να ενώσουν τις φωνές τους διαμαρτυρόμενη για την απόφαση της τιμωρίας με την αφαίρεση βαθμών.

Γενικό ξεσηκωμός υπάρχει στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ με αφορμή το αποψινό πρώτο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στις 18:00 στην Καμάρα. Ο κόσμος του Δικεφάλου δεν μπορεί να πιστέψει πως ένα ρολό χαρτί στάθηκε η αφορμή να χαθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό φτάνοντας στο σημείο η ομάδα της Θεσσαλονίκης να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών, αλλά και χάνοντας στα χαρτιά και το ματς με τους ερυθρόλευκους.

Στη συγκέντρωση όπως όλα δείχνουν θα είναι και ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπορεί να ταξίδεψε εκτάκτως στο Ροστόφ για επαγγελματικές του υποχρεώσεις όμως από σήμερα (8/3) θα βρίσκεται και πάλι στη Θεσσαλονίκη. Έχει προσκληθεί για να δώσει το «παρών» στην σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει στην Καμάρα στις 18:00 και δεν αποκλείεται δια μικροφώνου να στείλει το μήνυμα στα κέντρα εξουσίας των Αθηνών.

Στη συγκέντρωση εκτός από την ΠΑΕ θα βρίσκονται όλα τα τμήμα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, παλιοί ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και παράγοντες του σωματείου.

Οι φίλαθλοι που έχουν αναστατώσει από χθες την πόλη της Θεσσαλονίκης με την παρουσία τους στο αεροδρόμιο, στον ΟΣΕ, πορεία στην δυτική πλευρά της πόλης, αλλά και παρεμβάσεις σε ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό επίπεδο, ζητούν από τον Ιβάν Σαββίδη να συνεχίσει τον αγώνα, μέχρι τη δικαίωση, φωνάζουν «ΟΧΙ» στην αδικία.

Αυτό που τονίζουν είναι πως δεν πρόκειται να αφήσουν αυτή την υπόθεση δίχως να κερδηθεί από τον ΠΑΟΚ. Για όλους στην ασπρόμαυρη οικογένεια αποτελεί ζήτημα τιμής η δικαίωση του ΠΑΟΚ στη δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων, η απόφαση της οποίας όμως θα γίνει γνωστή όπως όλα δείχνουν στις αρχές της άλλης εβδομάδας και αφού θα έχει προηγηθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ κεκλεισμένων των θυρών.

Δεν είναι μόνο η Θεσσαλονίκη, αλλά και άλλες περιοχές της Ελλάδας που έχουν ξεσηκωθεί με την απόφαση, ακόμη και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στην μεγαλόνησο. Οι Κύπριοι έχουν προγραμματίσει για σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την ελληνική πρεσβεία στην Λευκωσία. Μάλιστα όπως ανέφεραν στο μήνυμά τους: «Ο πόλεμος ξεκίνησε. Την Πέμπτη στις 20:00 διοργανώνεται από όλους τους συνδέσμους φίλων ΠΑΟΚ της Κύπρου, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην ελληνική πρεσβεία στη Λευκωσία. Ραντεβού στους δρόμους…».

Το δεύτερο συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ θα γίνει λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Θα ξεκινήσουν με πορεία από το κέντρο της πόλης και θα καταλήξουν έξω από το γήπεδο της Τούμπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ