Πλατανιάς : Σκέψεις για επιστροφή στο Μάλεμε, οικονομική ανάσα από Τετέ

Πλατανιάς : Σκέψεις για επιστροφή στο Μάλεμε, οικονομική ανάσα από Τετέ

Ο Πλατανιάς όπως όλα δείχνουν θα αγωνίζεται στη Football League την επόμενη σεζόν, εκτός αν συμβεί ένα θαύμα. Εφόσον τα πράγματα πάρουν το δρόμο που αναφέραμε, θα περιοριστούν αισθητά τα κέρδη της κρητικής ομάδας. Συνεπώς, μία από τις πρώτες σκέψεις των ανθρώπων των Χανιωτών αφορά την εγκατάλειψη του γηπέδου των Περιβολίων σε συνδυασμό με την […]

Ο Πλατανιάς όπως όλα δείχνουν θα αγωνίζεται στη Football League την επόμενη σεζόν, εκτός αν συμβεί ένα θαύμα. Εφόσον τα πράγματα πάρουν το δρόμο που αναφέραμε, θα περιοριστούν αισθητά τα κέρδη της κρητικής ομάδας.

Συνεπώς, μία από τις πρώτες σκέψεις των ανθρώπων των Χανιωτών αφορά την εγκατάλειψη του γηπέδου των Περιβολίων σε συνδυασμό με την επιστροφή στην ιστορική έδρα του Μάλεμε. Αυτό διότι απαιτείται υψηλό κόστος συντήρησης στην τωρινή έδρα του Πλατανιά.

Παράλληλα, μία ευχάριστη είδηση ήρθε στην ομάδα που αφορά έναν πρώην ποδοσφαιριστή της, τον Αμπντούλ Αζίζ Τετέ. Ο Αφρικανός μέσος μετακόμισε από την Λεχ Πόζναν στην Ντιναμό Μόσχας έναντι 1.3 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Πλατανιάς είχε ποσοστό μεταπώλησης 10% άρα θα βάλει στα ταμεία του 130.000 ευρώ, ένα ποσό διόλου ευκαταφρόνητο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ