Ξάνθη: Λευκό το ιατρικό δελτίο ενόψει Παναιτωλικού

Ξάνθη: Λευκό το ιατρικό δελτίο ενόψει Παναιτωλικού

Χωρίς τραυματίες, αλλά με μια απουσία συνεχίζεται η προετοιμασία της Ξάνθης για τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο προπονητής της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς, θα στερηθεί μόνο των υπηρεσιών του Χρήστου Λισγάρα ενόψει Παναιτωλικού με το ιατρικό δελτίο να είναι μετά από καιρό άδειο για του Ακρίτες.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Ακριτικής ΠΑΕ:

«Συνεχίζει την προετοιμασία της για την 25η αγωνιστική της Super League «Σουρωτή» η Xanthi FC που προπονήθηκε την Τετάρτη το πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις της, στα Πηγάδια.

Ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του, ανέλυσαν φάσεις προηγούμενων αναμετρήσεων τόσο της ομάδας, όσο και του Παναιτωλικού κάνοντας τις επισημάνσεις τους και στη συνέχεια έδωσαν βάρος σε τομείς της τακτικής μετά τις ασκήσεις ταχυδύναμης και passing game.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν στην ξανθιώτικη ομάδα που δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χρήστου Λισγάρα. Διαιτητής του αγώνα της Κυριακής θα είναι ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (ΕΠΣ Ηπείρου) με α’ βοηθό τον Δημήτρη Τάτση (ΕΠΣ Ηπείρου), β’ βοηθό τον Γιώργο Πασχάλη (ΕΠΣ Ηπείρου) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Αθανάσιος Σέζος της ΕΠΣ Κιλκίς».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ