Ο Μελισσανίδης θα πάει στην Τούμπα

Ο Μελισσανίδης θα πάει στην Τούμπα

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ αναμένεται να πάει στην Θεσσαλονίκη για να δει από κοντά το πολύ μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την ΑΕΚ την Κυριακή το απόγευμα στην Τούμπα, σ’ ένα παιχνίδι που οι κιτρινόμαυροι έχουν την μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το άλμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή η Ένωση είναι πέντε βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ και γίνεται εύκολα αντιληπτό πόσο σημαντικό είναι το συγκεκριμένο ματς μεταξύ των δύο δικέφαλων.

Αυτό που πρέπει μάλιστα να σημειωθεί και το οποίο παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είναι ότι στην Τούμπα αναμένεται να πάει και ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από πλευράς ΑΕΚ ότι ο Μελισσανίδης θα πάει στην Τούμπα για να δει από κοντά το μεγάλο ματς, οι πληροφορίες όμως αναφέρουν πως σκέφτεται πολύ σοβαρά να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για την μεγάλη αναμέτρηση.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό για την ΑΕΚ και μόνο τυχαία λοιπόν δεν μπορεί να θεωρηθεί η σκέψη του Μελισσανίδη να πάει στην Τούμπα. Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες τα μηνύματα του ΠΑΟΚ προς την ΑΕΚ ανεβάζουν την ένταση του ντέρμπι και καταλαβαίνει εύκολα κάποιος ότι οι σκέψεις του Μελισσανίδη να ανηφορίσει στην Τούμπα είναι και μια ξεκάθαρη απάντηση από πλευράς κιτρινόμαυρων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ